Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prioritatile presedintelui ales, Klaus Iohannis. Ce le ureaza primarilor traseisti

Antena3 Antena3,
Prioritatile presedintelui ales, Klaus Iohannis. Ce le ureaza primarilor traseisti

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, de la Palatul Parlamentului, ca alianta electorala pe care a coprezidat-o, ACL, si-a incheiat misiunea, si acum a ramas doar. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii din Noua Zeelanda au ales Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a castigat in Noua Zeelanda cu 94% din voturi. Iohannis s-a clasat pe primul loc si in turul I in Noua Zeelanda.

Rares Bogdan anunta ca nu va fi consilierul lui Klaus Iohannis

Rares Bogdan, realizator la Realitatea TV, a anuntat marti pe contul sau de Facebook ca nu va deveni consilierul presedintelui ales, Klaus Iohannis. Nu imi las Studioul, masuta mea si camerele de luat vederi de la Jocuri de putere pentru nimic in lume!, a scris Rares Bogdan. Potrivit surselor HotNews. ro, si Andrei Plesu ar fi refuzat postul de consilier, propus inca inainte de alegeri. EvZ. ro a scris marti ca Rares Bogdan si Andrei Plesu s-ar numara printre viitorii consilieri ai lui Iohannis.

Klaus Iohannis a castigat cu 94% din voturi in Noua Zeelanda

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidentiale, a castigat in Noua Zeelanda cu 94% din voturi. Iohannis s-a clasat pe primul loc si in turul I in Noua Zeelanda.

Klaus Iohannis, intampinat cu aplauze la Primaria Sibiu (VIDEO)

Presedintele ales Klaus Iohannis a fost intampinat cu aplauze, luni seara, la iesirea din Primaria Sibiu. intrebat ce le-a spus colegilor de la Primarie, el a raspuns: Le-am spus ca ultimii 14 ani petrecuti .

Klaus Iohannis, la Sibiu: Cea mai placuta surpriza a fost prezenta extraordinar de mare la vot

Presedintele ales Klaus Iohannis a ajuns, luni seara la Sibiu, unde s-a intalnit cu sotia si colegii de la Primarie. La intratea in institutie, el a afirmat ca cea mai placuta surpriza a fost prezenta mare.

VIDEO Klaus Iohannis: Ce dorim noi e o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucru se va intampla in 2015 sau cel mai tarziu in 2016

Klaus Iohannis a declarat marti ca PNL isi doreste o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucru se va intimpla in 2015 sau cel mai tirziu in 2016. Presedintele ales al Romaniei a spus ca PNL isi doreste schimbarea configuratiei in Parlament, in timp ce Vasile Blaga, prezent la aceeasi conferinta de presa, a anuntat ca PNL nu va primi parlamentari traseisti. Blaga a amintit insa ca in unele partide din actuala coalitie de guvernare exista curente de opinie favorabile ruperii de PSD, dind de inteles ca in acest mod va incerca PNL pentru schimbarea raportului de forte din Parlament.

Imagini mai putin cunoscute cu Klaus Iohannis: Reactia presedintelui ales cand este claxonat in parcarea unui supermarket (VIDEO)

Dupa ce Klaus Iohannis a devenit presedintele ales al Romaniei, niste imagini mai putin cunoscute cu primarul Sibiului au revenit in actualitate, arata gandul. info. intr-un clip, realizat in vara acestui an.

Explicatia specialistilor. Cum se traduce numele presedintelui ales al romanilor. Klaus -victoria poporului, Werner -razboinicul protector

Un profesor de limba germana, de la Universiatea din Oradea, a tradus intregul nume al presedintelui ales al Romaniei, Klaus Werner Iohannis. Neamtul de la Sibiu pare sa aiba un nume predestinat pentru noua functie care i-a fost incredintata de popor.

VIDEO Cum a fost primita in clasa de elevi Carmen, sotia presedintelui ales al Romaniei, Klaus Iohannis: We are the champions!

Carmen Iohannis, sotia noului presedinte al Romaniei - Klaus Iohannis - a declarat ca este foarte fericita dupa ce sotul ei a castigat alegerile prezidentiale 2014. Mai mult decat atat, prima doamna a fost intampinata de stundentii carora le preda cu aplauze si scandari: Campionii!.

VIDEO Reportaj Euronews despre Carmen Iohannis: Abordarea pragmatica a noii Prime Doamne pare ca se potriveste cu stilul politic al presedintelui-ales

Noua Prima Doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, si-a reluat activitatea la liceul din Sibiu in care preda engleza, ca de obicei, in loc sa se plaseze in centrul atentiei, in urma victoriei obtinute in alegerile prezidentiale de duminica de catre sotul ei Klaus Iohannis, relateaza Euronews, citat de Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )