Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini de necrezut! Ce au facut mai multi copii din Focsani dupa o excursie in cadrul Scoala Altfel!

Antena3 Antena3,
Imagini de necrezut! Ce au facut mai multi copii din Focsani dupa o excursie in cadrul Scoala Altfel!

Saptamana trecuta a avut loc programul Scoala Altfel pentru toti elevii. Daca unii au mers in diferite institutii cu ajutorul masinilor parintilor, altii au inchiriat autocare. Unul dintre patronii un. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Mai multi bani din impozitele cetatenilor pentru ONG-uri si Biserici

Guvernul va aproba, prin ordonanta de urgenta, o serie de modificari fiscale, care vizeaza, printre .

Cei mai destepti copii din lume

Premisa cartii lui Amanda Ripley este arhicunoscuta nu exista tari cu crestere economica si indicatori de dezvoltare fara un sistem educational performant. Aceasta concluzie banala pare tot mai mult ignorata, cu urmarile pe care le stim prea bine.

Doi angajati la salubritate din Focsani au gasit pe strada un portofel cu peste 2.000 de euro. Ce a urmat insa este incredibil

Doi angajati la salubritate din Focsani au gasit pe strada un portofel cu peste 2. 000 de euro. Barbatii din Poiana Cristei au mers imediat la politie si au predat portofelul oamenilor legii. La sediul.

Mai multi senatori si deputati ar urma sa paraseasca PNL: Cine sunt acestia

PNL ar urma sa piarda in urmatoarele saptamani mai multi parlamentari care vor demisiona din grupul liberal si vor trece fie la ALDE fie vor ramane independenti, sustin surse politice citate de.

Unul dintre cei mai bogati romani din toate timpurile si-a luat zilele dupa ce copiii lui s-au casatorit intre ei!

Constantin Poroineanu, unul dintre cei mai bogati mosieri din istoria Romaniei, greseste, in tinerete, si, desi este casatorit si are un baiat, Sergiu, se indragosteste de o studenta parizianca cu care.

Ce obiceiuri comune au cei mai bogati oameni din lume

Cu totii visam sa ajungem bogati, sa nu mai avem grija banilor, dar unele sfaturi primite din celor mai bogati oameni din lume nu par a ne ajuta prea mult. Poate obiceiurile lor banale ne pot ajuta sa privim.

Spania: Autorul jafului secolului a fost arestat. Cine este cel mai temut hacker din lume

Autorul celui mai mare jaf din istoria bancilor a fost prins. Politia spaniola a reusit sa ii vina de hac creierului bandei de hackeri care a reusit sa jefuiasca peste 100 de institutii financiare in lumea i.

Circulatia se desfasoara cu greu pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii

Traficul se desfasoara anevoios pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti si pe mai multe artere din judetele Dambovita, Arges, Maramures, Gorj, Prahova, Buzau din cauza cetii. Astfel, pentru a preintampina.

Grupul H and M a raportat pentru T1 cel mai scazut profit din ultimii 16 ani, din cauza stocurilor mari

Retailerul suedez de imbracaminte Hennes and Mauritz H and M) a raportat astazi cel mai scazut profit din ultimii 16 ani pentru primul trimestru, din cauza stocului urias de haine nevandute, in valoare de peste 4 miliarde de dolari, dar vanzarile au crescut in schimb in statele est-europene, inclusiv in tara noastra, si in tari precum Mexic si India, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Un nou cutremur la ANAF. Viorica Dancila a demis mai multi vicepresedinti ai Fiscului

Premierul Viorica Vasilica Dancila continua decapitarea Fiscului. Ea a dispus eliberarea din functie a trei vicepresedinti, cu rang de subsecretar de stat, ai Agentiei Nationale de Administrare Fiscala .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )