Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce obiceiuri comune au cei mai bogati oameni din lume

Antena3 Antena3,
Ce obiceiuri comune au cei mai bogati oameni din lume

Cu totii visam sa ajungem bogati, sa nu mai avem grija banilor, dar unele sfaturi primite din celor mai bogati oameni din lume nu par a ne ajuta prea mult. Poate obiceiurile lor banale ne pot ajuta sa privim. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai bogati romani din toate timpurile si-a luat zilele dupa ce copiii lui s-au casatorit intre ei!

Constantin Poroineanu, unul dintre cei mai bogati mosieri din istoria Romaniei, greseste, in tinerete, si, desi este casatorit si are un baiat, Sergiu, se indragosteste de o studenta parizianca cu care.

Spania: Autorul jafului secolului a fost arestat. Cine este cel mai temut hacker din lume

Autorul celui mai mare jaf din istoria bancilor a fost prins. Politia spaniola a reusit sa ii vina de hac creierului bandei de hackeri care a reusit sa jefuiasca peste 100 de institutii financiare in lumea i.

Cei mai destepti copii din lume

Premisa cartii lui Amanda Ripley este arhicunoscuta nu exista tari cu crestere economica si indicatori de dezvoltare fara un sistem educational performant. Aceasta concluzie banala pare tot mai mult ignorata, cu urmarile pe care le stim prea bine.

Cele mai ciudate bancnote din lume. Pe ele apar femei cu sanii la vederesau locuintele unor lideri nationali

Clasamentul bancnotelor ciudate a fost intocmit de specialistii de la Banca Federala a Statelor Unite, care au dorit sa faca o comparatie intre grafica de pe banii americani si cea de pe banii altor state. Cu.

Scandal in tenis, dupa ce Eugenie Bouchard a fost prezentata drept cea mai sexy jucatoare din lume

Organizatorii turneului de tenis de la Bogota au atras numeroase critici dupa ce au anuntat intr-un .

Ea este fiica unor actori celebri la Hollywood! Parintii sunt doi dintre cei mai frumosi actori din SUA! Seamana leit cu mama ei!

Ce poate iesi din povestea de dragoste a unui actor celebru si chipes cu o actrita care a facut victime cu frumusetea ei naucitoare? O fiica superba care mosteneste tot ce-i mai bun de la parintii ei,.

VIDEO Saptamana Mare, intampinata de cel mai bun cor barbatesc din lume. Concert cu muzica sacra oferit de Corala Armonia a Arhiepiscopia Tomisului

Concertul prepascal invremeaaceea va fi oferit de Arhiepiscopia Tomisului, a carei Corala barbateasca ortodoxa Armonia are in palmares titlul de cel mai bun cor barbatesc din lume.

Ce salarii vor romanii: cei mai multi cer intre 500 si 1.000 de euro

Cei mai multi romani spera sa obtina salarii situate intre 500 si 1. 000 de euro, arata o statistica facuta publica de site-ul de recrutare BestJobs. Mai putini sunt cei care solicita intre 1. 000 si 2. 000 de euro, subliniaza aceleasi date.

365 de eroi ai Romaniei. Pamfil Seicaru, unul dintre cei mai mari jurnalisti ai tarii

Unul dintre cei mai mari jurnalisti ai tuturor timpurilor Pamfil Seicaru, are o poveste aparte din timpul Primului Razboi Mondial. in 1916, in luptele din zona Orsova, tanarul Pamfil, de doar 22 de ani a.

Ei sunt cei mai buni artisti in opinia compozitorilor si muzicologilor din Romania

Artisti din vechea si noua generatie au fost premiati la gala revistei Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Iata cine s-a numarat printre premiati, in cadrul evenimentului prezentat de Octavian Ursulescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )