Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini de la prima nunta a lui Meghan Markle, cu Trevor Engelson

Antena3 Antena3,
Imagini de la prima nunta a lui Meghan Markle, cu Trevor Engelson

Oameni din intreaga lume au acordat un interes deosebit mult asteptatului eveniment din aceasta sambata, nunta dintre Meghan Markle si Printul Harry. A fost o nunta parca desprinsa din basme si toti s-au. continuă pe Antena3

Nunta regala. Meghan Markle este devastata de lipsa tatalui eide la nunta

Palatul Kensington tocmai a dezvaluit ca printul Charles o va duce pe Meghan Markle spre altar in timpul nuntii regale de sambata, dar mireasa a fost devastata de faptul ca tatal ei nu va luaparte la.

SCANDAL la nunta regala: Meghan Markle, atacata de ...

Nunta regala a Printului Harry cu actrita americana Meghan Markle a avut loc sambata. Casatoria anului, unul dintre cele mai asteptate momente ale lui 2018, este punctata printr-un maraton de evenimente, care.

Nunta regala: Meghan Markle a surprins cu o rochie de mireasa extrem de simpla, dar cu substrat, si un voal lung de cinci metri FOTO

Fosta actrita americana Meghan Markle 36 de ani) si printul britanic Harry 36 de ani) s-au casatorit in cadrul unei ceremonii emotionante. Mireasa a purtat o rochie simpla, cu maneca lunga si un voal alb lung de cinci metri, creatie Givenchy.

Caru' cu vedete: Actrita Asia Argento, la Cannes: In 1997, am fost violata, aici, de Harvey Weinstein; David Beckham, moment jenant in timpul ceremoniei de la nunta regala; Cine este Trevor Engelson, fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care c

Nunta regala: Ducesa Kate Middleton a ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante Ducesa de Cambridge Kate Middleton 36 de ani) a aratat. Nepoata Printesei Diana a intors toate privirile la nunta regala. Ce frumoasa e Sambata, 19 mai, a avut loc cel mai important eveniment al familiei regale, iar tot mai.

Meghan Markle e prima mireasa care a purtat asa ceva la o nunta regala. Au imbinat traditiile cu noul, protocolul cu avangardismul, iar rezultatul a fost unul fastuos

Nunta Printului Harry cu Meghan Markle a fost evenimentul anului! Urmarit de cateva mii de simpatizanti regali din fata Castelului Windsor, si de alte cateva milioane de telespectatori din intreaga lume, nunta re.

Cine este fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care au divortat

Meghan Markle a mai fost casatorita, cu producatorul american Trevor Engelson. Trevoreste fostul sot al actritei cu care, dupa o relatie de sapte ani s-a casatori in 2011. Nunta a avut loc in.

Cum arata fostul sot al lui Meghan Markle

Meghan Markle a a avut o relatie cuTrevor Engelson, 41 de ani, un producator de cinema si televiziune. Cei doi s-au cunoscut in 2004. S-au logodit in anul 2010 si aufacut nunta anul.

VIDEO Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle calca pe urmele altor sase cupluri princiare britanice celebre. Imagini spectaculoase de la ceremonii

Meghan Markle se casatoresta sambata cu Printul Harry in cadrul celei mai recente nunti regale britanice. Cei doi vor deveni Duce si Ducesa de Sussex, titlu nobiliar conferti de Regina Elizabeth a II-a.

Nunta regala 2018. Prima imagine cu rochia lui Meghan Markle

Presa britanica a dezvaluit ca rochia de nunta pe care o va purta Meghan Markle este conceputa de designerii britanici RalphRusso. Pretul acesteia s-ar ridica la 100. 000 de lire. Potrivit surselor din lumea.

Nunta regala. Ce titluri nobiliare primesc Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle vor primi titlurile Ducele si Ducesa de Sussex, potrivit unui anunt facut de Palatul Kensington. Meghan Markle este prima Ducesa de Sussex. Totodata,Harry.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )