Libnet.ro
UNICEF

06:31

Cine este fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care au divortat

Antena3 Antena3,
Cine este fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care au divortat

Meghan Markle a mai fost casatorita, cu producatorul american Trevor Engelson. Trevoreste fostul sot al actritei cu care, dupa o relatie de sapte ani s-a casatori in 2011. Nunta a avut loc in. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Actrita Asia Argento, la Cannes: In 1997, am fost violata, aici, de Harvey Weinstein; David Beckham, moment jenant in timpul ceremoniei de la nunta regala; Cine este Trevor Engelson, fostul sot al lui Meghan Markle. Motivul pentru care c

Nunta regala: Ducesa Kate Middleton a ales o rochie pe care a mai purtat-o la alte doua evenimente importante Ducesa de Cambridge Kate Middleton 36 de ani) a aratat. Nepoata Printesei Diana a intors toate privirile la nunta regala. Ce frumoasa e Sambata, 19 mai, a avut loc cel mai important eveniment al familiei regale, iar tot mai.

Iata cine o va conduce pe Meghan Markle la altar!

Dupa o saptamana dificila pentru Meghan Markle, dupa ce tatal sau a anuntat ca nu mai participa la nunta regala, in cele din urma, s-a aflat cine o va conduce pe Meghan Markle la altar.

Cum arata fostul sot al lui Meghan Markle

Meghan Markle a a avut o relatie cuTrevor Engelson, 41 de ani, un producator de cinema si televiziune. Cei doi s-au cunoscut in 2004. S-au logodit in anul 2010 si aufacut nunta anul.

Caru' cu vedete: Meghan Markle nu a aruncat buchetul de mireasa! Iata motivul; Feli Donose este gravida! A facut anuntul n noua piesa lansata; Ce s-ar fi facut Gica Hagi daca nu ajungea fotbalist. Taica-su i aranjase sa fie sef de sala

Chrissy Teigen si John Legend au devenit parinti pentru a doua oara. Anuntul a fost facut pe Twitter de catre modelul. Bianca Dragusanu nu s-a putut abtine si a reactionat in public! Ce a spus despre Meghan Markle, in ziua nuntii sale. Blondina a analizat in detaliu tinuta lui Meghan Markle, de la rochie, pana.

Scene fierbinti cu sotia printului Harry facand amor salbatic. Cum l-a inselat Meghan Markle pe proaspatul sau sot (VIDEO)

Casatoria lui Meghan Markle cu printul Harry al Marii Britanii a fost, cu siguranta, cel mai urmarit eveniment din ultimii ani la nivel international. Ajunsa intre timp Ducesa de Sussex, Meghan Markle a.

Tiara purtata de Meghan Markle a apartinut unor regine. Iata despre cine este vorba!

Meghan Markle a sosit la castelul Windsor purtand cea mai uluitoare tiara pe care am vazut-o de la cea purtata de Kate Middleton, in 2011. Aceasta face parte din colectia familiei regale si a apartinut reginei Maria.

Rochia lui Meghan Markle este un tribut adus Printesei Diana

Rochia de mireasa a lui Meghan Markle, create de Clare Waight Keller, de la casa Givenchy, a relectat, intocmai, stilul ei personal minimal, sofisticat si cu linii curate, dar voalul ei incredibil de dramatic pare a fi o oda adusa Printesei Diana.

Nunta regala. Ce titluri nobiliare primesc Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle vor primi titlurile Ducele si Ducesa de Sussex, potrivit unui anunt facut de Palatul Kensington. Meghan Markle este prima Ducesa de Sussex. Totodata,Harry.

Nunta regala. Ce titluri nobiliare primesc Printul Harry si Meghan Markle

Printul Harry si Meghan Markle vor primi titlurile Ducele si Ducesa de Sussex, potrivit unui anunt facut de Palatul Kensington. Meghan Markle este prima Ducesa de Sussex. Totodata,Harry.

Este greu sa fii printesa. Ce regim a tinut Meghan Markle inainte de nunta

Si printesele plang. cateodata! Mai ales cand se urca pe cantar. Si atunci cauta trucuri sau magii sa indrepte ce a stricat cantarul. A venit si marele moment pentru Meghan Markle. inainte de nunta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2072 seconds )