Libnet.ro
UNICEF

17:15

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania. Enoriasii au izbucnit intr-o criza de ras

Antena3 Antena3,
Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania. Enoriasii au izbucnit intr-o criza de ras

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania, acolo unde un barbat de aproximativ 30 de ani a fost botezat pentru prima oara. Pe imagini se poate observa cum rudele barbatului isi bat joc de el. continuă pe Antena3

Imagini revoltatoare intr-o biserica din Romania. Biserica Ortodoxa: Este un exemplu de depravare morala si spirituala

Imagini scandaloase intr-o biserica din Romania, acolo unde un barbat de aproximativ 30 de ani a fost botezat pentru prima oara. Pe imagini se poate observa cum rudele barbatului isi bat joc de.

Erau intr-o padure din Romania cand au inceput sa auda un sunet misterios. Dupa aproape zece ore au realizat ce era. Au incremenit pur si simplu

Un grup de studenti ai Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi din Cluj s-a manifestat zgomotos, in inima muntelui Ceahlau, in plina rezervatie naturala. Tinerii au batut toaca aproape continuu 10.

Cum a fost rescrisa povestea lui Mihai Viteazul intr-o localitate din Romania

Primarul municipiului Sfantu Gheorghe, Antal Arpad a declarat, joi, ca informatiile postate de punctul de informare turistica din municipiu referitoare la statuia voievodului Mihai Viteazul, care au generat.

Misterul ingerilor cu aureole negre de pe peretii unei biserici din Romania. Este singurul loc din tara unde apare asa ceva

Biserica din Ipotesti, localitatea din judetul Botosani unde s-a nascut Mihai Eminescu, este singurul loc din lume unde ingerii si mucenicii au aureole negre, scrie Realitatea. net. Acest lucru poate fi.

ABC Data: Piata din Romania, intr-o crestere rapida comparat cu alte state din regiune

ABC Data anunta rezultatele financiare pentru pietele din Europa Centrala si de Est pentru prima jumatate a anului 2016. Una dintre cele mai mari surprize vine din Romania, unde piata trece printr-o crestere rapida in comparatie cu alte tari si cu anii.

Doliu in lumea sportului: Nicolae Vieru s-a stins intr-un spital din Bucuresti. Nadia Comaneci, mesaj emotionant dupa aflarea vestii

Doliu in lumea sportului !Nicolae Vieru, fost presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, s-a stins intr-un spital din Bucuresti. in varsta de 84 de ani, acesta suferea de o boala.

Proiect: Muzeu de istorie a evreilor din Romania

Guvernul a adoptat miercuri o hotarare care are in vedere coordonarea activitatilor din cadrul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel, in vederea realizarii, ulterioare, a unui muzeu de istorie a evreilor din Romania. Potrivit unui comunicat al Executivului, se are in vedere, totodata, initierea actiunilor cu caracter cultural, stiintific, educational si legal pentru protejarea memoriei victimelor Holocaustului.

Schimbare majora la unul dintre cele mai cunoscute ziare din Romania

La aproape trei ani de la lansare, cel mai citit ziar regional din Romania face upgrade total si devine ziar cu acoperire nationala. Astfel, VoceaTransilvaniei. ro devine de luni, 5 septembrie 2016, VOCEA. biz,.

De ce suma are nevoie un antreprenor din Romania pentru a incepe o afacere

Un antreprenor din Romania are nevoie, in medie, de aproximativ 12. 500 de dolari pentru a incepe o afacere. Suma este mai mare decat cea de care are nevoie un polonez, suedez, bulgar sau croat.

EXCLUSIV. Decizia care a stat la baza prabusirii controlate a celei mai mari societati de asigurare din Romania a fost desfiintata de justitie

Presupusa datorie de peste 21 milioane euro pe care asiguratorul ar fi avut-o catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, adica motivul principal invocat de Autoritatea de Supraveghere Financiara pentru trimiterea societatii de asigurare in administrare speciala si apoi in faliment, este rezultatul unei erori majore de interpretare comise de doua instante din Romania, a stabilit inalta Curte de Casatie si Justitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )