Libnet.ro
UNICEF

10:31

Imagini socante de la bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu

Antena3 Antena3,
Imagini socante de la bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu

Noi imagini din momentul in care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Gotiu, miercuri, in timpul pauzei publicitare a emisiunii de la B1 TV. Imaginile cu bataia administrata de fostul purtator de. continuă pe Antena3

Imaginile bataii dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu - VIDEO

Oana Stancu Zamfir a prezentat la Exces de Putere, imaginile bataii dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu, asa cum au fost suprinse de camerele de supraveghere din studioul de televiziune. Imaginile.

VIDEO Traian Basescu comenteaza incidentul dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu: Palada, un individ cu comportament de derbedeu ordinar

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, pe Facebook, ca nu va mai participa la nicio emisiune in care este invitat si Mirel Palada, catalogandu-l drept un individ cu comportament de derbedeu ordinar .

Glume de autobaza la Antena 3 pe seama bataii incasate de Mihai Gotiu de la Mirel Palada: Domnul Gotiu o sa vorbeasca pe nas, Dupa lovitura pare rosu in obraji

Vedetele postului Antena 3 si invitatii din emisiunea Sinteza Zilei s-au amuzat copios pe seama faptului ca senatorul USR Mihai Gotiu a fost lovit de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. De altfel, Mihai Gadea a insinuat ca Gotiu l-a provocat pe Palada si, la unison cu Mugur Ciuvica, Mircea Badea si Sorin Rosca Stanescu, l-au ironizat pe senatorul USR si au facut glume de autobaza.

Noi imagini din momentul in care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Gotiu in platoul B1 TV (FOTO, VIDEO)

Noi imagini dinmomentul in care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Gotiu, miercuri, in timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1. Imaginile cu bataia administrata de fostul pu.

Monica Tatoiu, reactie inedita dupa bataia dintre Palada si Gotiu

Monica Tatoiu a avut si ea o reactie in scandalul momentului. Bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu a dezamagit-o profund pe femeia de afaceri, care are si un mesaj in stilul sau.

Traian Basescu, interventie furibunda la adresa lui Mirel Palada: Derbedeu ordinar cu handicap intelectual (FOTO)

Traian Basescu a intervenit in scandalul dintre Mirel Palada si senatorul USR, Mihai Gotiu produs in studioul B1 TV, la emisiunea Talk B1, cand Palada l-a batut pe Gotiu, lovindu-l cu pumnul.

Mihai Gotiu, despre impacarea cu Mirela Palada. Ce trebuie sa faca agresorul sau

Senatorul USR Mihai Gotiu a declarat, vineri, la Antena 3, ca a depus plangere penala pentru ultraj impotriva sociologului Mirel Palada. Mihai Gotiu a spus ca Mirel Palada nu i-a cerut scuze pentru ge.

VIDEO Cele mai socante imagini din seara in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu, vicepresedinte al Senatului

Postul de televiziune B1 a difuzat, vineri, cateva imagini din pauza emisiunii in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu.

VIDEO Cele mai socante imagini din seara in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu

Postul de televiziune B1 a difuzat, vineri, cateva imagini din pauza emisiunii in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu.

VIDEO Cele mai socante imagini din seara in care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Gotiu

Postul de televiziune B1 a difuzat, vineri, cateva imagini din pauza emisiunii in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )