Libnet.ro
UNICEF

08:00

Imagini socante din Spitalul Universitar. Fotografiile care arata proportia dezastrului

Antena3 Antena3,
Imagini socante din Spitalul Universitar. Fotografiile care arata proportia dezastrului

Un protest spontan la Spitalul Universitar din Capitala scoate la iveala situatia alarmanta de acolo. Medicii care sunt nemultumiti de cum este gestionata unitatea sanitara au publicat fotografii din salile d. continuă pe Antena3

Protest la Spitalul Universitar din Capitala. Asistentii reclama conditiile din spital si spun ca trebuie sa aleaga intre voucherele de vacanta si sporuri

Protest la Spitalul Universitar din Capitala, unde asistentii medicali au fost pusi sa aleaga intre voucherele de vacanta si sporuri. Peste 20 de asistenti se afla in strada pentru a protesta fata de neregulile din spital.

Protest la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Mai multi angajati ai Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti - personal mediu si auxiliar - au protestat luni, fiind nemultumiti de faptul ca li s-ar diminua sporurile daca ar opta pentru vouchere de.

Protest la Spitalul Universitar din Bucuresti: Asistentii se plang de neregulile din spital si ca au fost nevoiti sa renunte la privilegiile lor pentru a ramane bani de medicamente

Peste 20 de asistenti protesteaza in strada privind neregulilele de la Spitatul Universitar. Aceasta manifestatie vine dupa ce acestia au fost pusi sa aleaga intre voucherele de vacanta si sporuri pentru.

Protest la Spitalul Universitar

Mai multi angajati ai Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti - personal mediu si auxiliar - au protestat astazi, fiind nemultumiti de faptul ca li s-ar diminua sporurile daca ar opta pentru vouchere de vacanta, transmite Agerpres.

Protest, luni dimineata, la Spitalul Universitar din Bucuresti

Mai multi angajati ai Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti - personal mediu si auxiliar - au protestat luni, fiind nemultumiti de faptul ca li s-ar diminua sporurile daca ar opta pentru vouchere de vacanta, transmite Agerpres.

UPDATE Protest la Spitalul Universitar. Manager: Ctiva angajati vor si sporuri maxime si vouchere de vacanta

Circa 15 angajati ai Spitalului Universitar Bucuresti au protestat, luni, in fata institutiei, deoarece sunt nevoiti sa aleaga intre voucherele de vacanta si sporurilor maxime, scrie Mediafax. Conducerea spitalului spune ca nu sunt bani pentru ambele privilegii.

Imagini incredibile din inchisorile din Rusia. Chinurile groaznice la care este supus un detinut - VIDEO 18+

Imagini incredibile au aparut in spatiul public, aratand care sunt tratamentele la care sunt supusi detinutii din inchisorile din Rusia. Publicatia Novaya Gazeta a prezentat imagini din interiorul unui.

Sindicatele din penitenciare anunta proteste care vor ncepe cu greva japoneza si vor culmina cu refuzul de a intra n serviciu

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta ca angajatiii din penitenciare vor intra in greva japoneza pe 10 august si vor continua protestele cu manifestatii de strada si chiar cu blocarea activitatii.

Mesajul naucitor al unui preot din Cluj pentru cei care merg la UNTOLD

Preotul din Cluj care anul trecut spunea ca UNTOLD e inchinat lui Satan socheaza din nou, cu un nou mesaj adresat celor care se afla zilele acestea la festivalul din Cluj-Napoca. UNTOLD are loc in perioada 2-5.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )