Libnet.ro
UNICEF

12:15

IMAGINI SOCANTE! Fetita de 12 ani, prinsa sub un tramvai (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
IMAGINI SOCANTE! Fetita de 12 ani, prinsa sub un tramvai (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Pompierii au reusit sa o salveze pe fetita. Aceasta a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Un accident groaznic s-a produs in municipiul Arad, joi. continuă pe B1

Accident grav in Arad! Fetita de 12 ani, prinsa sub un tramvai, dupa ce a traversat in timp ce se uita in telefonul mobil

O fetita de 12 ani, din Arad, a fost lovita de un tramvai si a ramas prinsa sub acesta. Victima este constienta, iar pompierii incearca sa o scoata de sub tramvai. Conform spuselor martorilor, feti.

A murit inecat la doar 12 ani, in timp ce incerca sa-si salveze o prietena care nu stia sa inoate

Un baiat de 12 ani si-a pierdut viata incercand sa o salveze pe cea a unei bune prietene, care nu stia sa inoate. Owen Jenkins a intrat in apa pentru a o salva pe fata fiindca.

Decizie soc la OMV Petrom! Mariana Gheorghe a DEMISIONAT de la conducerea companiei, dupa 12 ani

Mariana Gheorghe a renuntat la conducerea OMV Petrom dupa 12 ani de mandat. Christina Verchere va prelua functia de presedinte al Directoratului si de director general executiv CEO) al companiei. Dupa 12.

NOI IMAGINI SOCANTE cu politistul pedofil! A mai fost FILMAT in timp ce agresa 3 FETITE. Detalii HALUCINANTE (VIDEO)

Au aparut noi imagini de la un atac al politistului-pedofil. in 2015, Eugen Stan a fost filmat in timp ce agresa 3 fetite intr-o scara de bloc. Barbatul le-a pandit pret de cateva.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )