Libnet.ro
UNICEF

08:30

Imagini cu Sorina Pintea incatusata si cu lacrimi in ochi

Antena3 Antena3,
Imagini cu Sorina Pintea incatusata si cu lacrimi in ochi

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa din nou la spital din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta. continuă pe Antena3

Decizie de ultima ora a magistratilor! Sorina Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita. UPDATE: Sorina Pintea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, conform deciziei Tribunalului Bucuresti. Decizia nu este .

Primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spital

Antena 3 a prezentat primele imagini cu Sorina Pintea dusa la spitalul Sfanta Maria din Capitala.

Sorina Pintea a fost scoasa din arest si dusa din nou la spital

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa la spital, la Policlinica MAI, pentru o serie de investigatii, pentru a doua oara in aceasta saptamana.

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest si dusa la Policlinica MAI VIDEO

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, a fost condusa intr-un centru medical de diagnostic si tratament, din reteaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate.

Sorina Pintea, scoasa din nou din arest si dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost dusa, din nou, marti seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, anunta Politia Capitalei.

Sorina Pintea - suspendata din PSD

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a fost scoasa din arest, marti seara, pentru un nou consult medical. Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat marti ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, arestata preventiv pentru luare de mita, este suspendata din PSD.

Surse: Sorina Pintea va fi scoasa din arest si dusa din nou la spital

Starea de sanatate a Sorinei Pintea se inratateste. Potrivit unor surse, Pintea ar urma sa fie scoasa din spatele gratiilor si transportata din nou la spital.

Sorina Pintea, scoasa din arest pentru a fi dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, arestata pentru luare de mita, se afla in Arespul Polit.

Legaturi bolnavicioase in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop in 2016. Apoi, Pintea a ajuns ministrul Sanatatii cu sprijinul lui Pop

Sorina Pintea a obtinut un loc de senator pe listele PSD in Maramures la alegerile parlamentare din decembrie 2016, insa a renuntat la functie. in locul sau a urcat urmatorul clasat: Liviu Pop. Ulterior, Sorina Pintea a fost sustinuta de Liviu Pop pentru functia de ministru al Sanatatii, confrima surse politice pentru Adevarul. Acum, Sorina Pintea si Liviu Pop sunt implicati intr-un dosar de coruptie.

Ce a spus Sorina Pintea in momentul in care i-a fost dat plicul cu spaga de 120.000 de lei

Detalii surprinzatoare din cazul Sorinei Pintea! Fostul ministru al Sanatatii a fost ieri, 29 februarie, arestat preventiv de catre autoritati, pentru 30 de zile. Ce a spus aceasta cand i s-a inmanat plicul cu cei 120. 000 de lei? Pintea, Reactie socanta in momentul in care i-a fost inmanat plicul cu cei 120. 000 de lei Sorina .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )