Libnet.ro
UNICEF

06:46

Sorina Pintea a fost scoasa din arest si dusa din nou la spital

Antena3 Antena3,
Sorina Pintea a fost scoasa din arest si dusa din nou la spital

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa la spital, la Policlinica MAI, pentru o serie de investigatii, pentru a doua oara in aceasta saptamana. continuă pe Antena3

Sorina Pintea a fost scoasa din nou din arest si dusa la Policlinica MAI VIDEO

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, aflata in arest preventiv pentru 30 de zile, a fost condusa intr-un centru medical de diagnostic si tratament, din reteaua Ministerului Afacerilor Interne, pentru un consult medical de specialitate.

Surse: Sorina Pintea va fi scoasa din arest si dusa din nou la spital

Starea de sanatate a Sorinei Pintea se inratateste. Potrivit unor surse, Pintea ar urma sa fie scoasa din spatele gratiilor si transportata din nou la spital.

UPDATE Sorina Pintea a fost suspendata din PSD. Marcel Ciolacu: Cine are mandat de arestare sau condamnare in prima instanta e suspendat automat

Liderii PSD au suspendat-o, marti, din partid pe fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea. Ei au acceptat propunerea presedintelui organizatiei din Maramures a PSD.

Sorina Pintea a demisionat din functia de manager al Spitalului judetean Baia Mare

Sorina Pintea a demisionat, din arest, din functia de manager al Spitalului judetean Baia Mare.

Sorina Pintea, scoasa din arest pentru a fi dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, arestata pentru luare de mita, se afla in Arespul Polit.

Sorina Pintea a fost suspendata din PSD

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea a fost suspendata marti din PSD, dupa ce liderii formatiunii au acceptat o propunere a presedintelui organizatiei PSD Maramures.

Sorina Pintea, scoasa din nou din arest si dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost dusa, din nou, marti seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, anunta Politia Capitalei.

Imagini cu Sorina Pintea incatusata si cu lacrimi in ochi

Sorina Pintea a fost scoasa din Arestul Central si dusa din nou la spital din cauza problemelor de sanatate cu care se confrunta.

Sorina Pintea - suspendata din PSD

ACTUALIZARE - Sorina Pintea a fost scoasa din arest, marti seara, pentru un nou consult medical. Liderul PSD Marcel Ciolacu a anuntat marti ca fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea, arestata preventiv pentru luare de mita, este suspendata din PSD.

Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital pentru a primi tratament

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documentul prin care Sorina Pintea a cerut sa fie dusa de urgenta la spital. Fostul ministru al Sanatatii doreste sa fie tratata in mod corespunzator.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )