Libnet.ro
UNICEF

09:30

Imagini spectaculoase pe Varful lui Roman, chiar de Ziua Nationala a Romaniei VIDEO

Playtech Playtech,
Imagini spectaculoase pe Varful lui Roman, chiar de Ziua Nationala a Romaniei VIDEO

Un moment emotionant a fost filmat la inaltime, pentru a marca ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala. Astfel, un militar din Garda de Onoare a Jandarmeriei Romane a cantat la pian Imnul Romaniei la 1700 de metri altitudine, pe Varful lui Roman, din Muntii Capatanii, in judetul Valcea. Imagini spectaculoase pe Varful lui Roman, chiar . continuă pe Playtech

Minune la Dinamo! Ce a reusit clubul, chiar de Ziua Nationala a Romaniei

Dinamo a prins o gura neasteptata de oxigen, dupa anuntul care a fost facut chiar de Ziua Nationala a Romaniei. Clubul a scapat de datoriile urgente, din cauza carora ar fi riscat depunctarea chiar in aceasta saptamana. Este vorba de 800. 000 de lei, datorii catre fosti angajati ai clubului. Nici acesti bani nu au sosit .

Petre Roman, gest rusinos de Ziua Nationala a Romaniei. Toata tara s-a revoltat

Ziua Nationala a Romaniei se serbeaza pe 1 Decembrie inca din 1990. De-atunci si pana astazi, pe timpul evenimentelor organizate cu acest prilej, romanii au asistat la multe momente de-a dreptul halucinante. Politicienii au fost mereu protagonistii unor episoade jenante. Aceastea au inceput inca din primul an de democratie trait de Romania post-comunista. Petre Roman, .

Dan Puric, de Ziua Nationala: Toti care au lovit in taranul roman au iesit din istorie!

De Ziua Nationala a Romaniei, Dan Puric a vorbit la Antena 3 despre capacitatea de a ne reface sufleteste. El a reamintit de importanta credintei si de miracolul poporului roman.

Celentano, mesaj dureros de adevarat de Ziua Nationala: Intri in spital mai bolnav decat ai intrat VIDEO

Celentano din serialul Las Fierbinti revine in atentia publicului cu un discurs extrem de emotionant si dureros care marcheaza cu profund regret Ziua Nationala a Romaniei. Monologul actorului Adrian Vancica a devenit viral dupa ce fiecare roman care l-a ascultat s-a identificat cu realitatea tarii noastre de astazi. Cui mama dracu ii mai arde de .

Ziua Nationala a Romaniei, marcata in Belarus printr-o expozitie de arta fotografica semnata Ovi D. Pop

Ambasada Romaniei de la Minsk marcheaza Ziua Nationala a Romaniei prin expozitia de arta fotografica in obiectiv: Romania mea, cu lucrari din colectia lui Ovi D. Pop, binecunoscut fotograf roman al genului de fotografie peisagistica aeriana.

Turnul Burj Khalifa, luminat in culorile tricolorului pentru toti romanii, de Ziua Nationala. VIDEO

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si la mii de kilometri departare. in mai multe colturi ale lumii, 1 Decembrie a fost cinstit cum se cuvine. Turnul Burj Khalifa, luminat in culorile tricolorului pentru toti romanii, de Ziua Nationala. Imaginile au fost publicate in mediul virtual si fac inconjurul lumii. De asemenea, romanii aflati .

Cascada Niagara, luminata in culorile steagului Romaniei de Ziua Nationala

Ziua Nationala a Romaniei, de 1 decembrie, este sarbatorita peste tot in lume. Indiferent de ce colt al lumii vorbim, romanii sarbatoresc aceasta zi cu fast si in moduri inedite. Drapelul Romaniei, de Ziua Nationala a ajuns si la granita dintre Canada si Statele Unite ale Americii. Vizitatorii pot vedea drapelul Romaniei pe celebra Cascada .

TOP 5 inventatori romani care te fac mandru de tara ta, de Ziua Nationala a Romaniei

De-a lungul secolelor, am putea spune, Romania a dat lumii adevarate genii, cand vine vorba de inventica. Astazi, fiind 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, ne putem aminti si mandri, in acelasi timp, cu cei mai importanti inventatori romani. De Ziua Nationala a Romaniei ne mandrim cu geniile romanesti Astazi sarbatorim Ziua Natonala a Romaniei, .

Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala: Momentul in care romanii isi vor lua vietile inapoi e aproape

Marcel Ciolacu,liderul Partidului Social Democrat, a postat un mesaj pe Facebook in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape. Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala Am plantat astazi acesti stejari in onoarea eroilor nostri cazuti pentru patrie .

Americanul care a contribuit la caderea lui Ceausescu a murit cu o zi inainte de Ziua Nationala a Romaniei

Istoria e plina de coincidente. De-a lungul timpului s-au intamplat multe lucruri ce pot fi considerate ciudate. Americanul care a contribuit la caderea lui Ceausescu avea sa se stinga cu o zi inainte de Ziua Nationala a Romaniei. Pe 30 noiembrie trecea la cele sfinte unul dintre cei mai importanti oameni ai planetei la finalul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )