Libnet.ro
UNICEF

10:15

Celentano, mesaj dureros de adevarat de Ziua Nationala: Intri in spital mai bolnav decat ai intrat VIDEO

Playtech Playtech,
Celentano, mesaj dureros de adevarat de Ziua Nationala: Intri in spital mai bolnav decat ai intrat VIDEO

Celentano din serialul Las Fierbinti revine in atentia publicului cu un discurs extrem de emotionant si dureros care marcheaza cu profund regret Ziua Nationala a Romaniei. Monologul actorului Adrian Vancica a devenit viral dupa ce fiecare roman care l-a ascultat s-a identificat cu realitatea tarii noastre de astazi. Cui mama dracu ii mai arde de . continuă pe Playtech

Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala: Momentul in care romanii isi vor lua vietile inapoi e aproape

Marcel Ciolacu,liderul Partidului Social Democrat, a postat un mesaj pe Facebook in care promite romanilor, in contextul Zilei Nationale, ca Momentul in care romanii vor triumfa din nou si isi vor lua vietile inapoi este foarte aproape. Ciolacu, mesaj uluitor de Ziua Nationala Am plantat astazi acesti stejari in onoarea eroilor nostri cazuti pentru patrie .

Nadia Comaneci, mesaj emotionant de Ziua Nationala: Romanie draga, mi-e dor de tine (VIDEO)

Cu ocazia Zilei Nationale, marea campioana Nadia Comaneci a transmis un mesaj emotionant pentru romani. Marea glorie a gimnasticii trasmite la multi ani romanilor si precizeaza ca spera sa ajunga in tara.

PRO TV va difuza un episod special Las Fierbinti. Cum vor petrece primarul Vasile, Bobita, Celentano si Aspirina Ziua Nationala FOTO

Ca in fiecare an, Ziua Nationala a Romaniei este un moment special in Fierbinti. Traditia locului spune ca e ziua in care Vasile, primarul, are o ocazie fabuloasa de a mai fura niste bani din fondurile publice. Daca va reusi si in acest an sa-si puna in aplicare planul, vedem astazi, de la ora 20:30, intr-un episod special Las Fierbinti.

Presedintele Tribunalului Timis, mesaj de Ziua Nationala: Dupa ce 364 de zile ne rusinam ca suntem romani, vine ziua in care ipocrizia devine obligatorie

Presedintele Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, transmite un mesaj in care isi exprima revolta ca o parte dintre romani isi arata patriotismul doar de Ziua Nationala a Romaniei, cand ipocrizia devine obligatorie, dupa ce 364 de zile ne rusinam ca suntem romani.

Nadia Comaneci, mesaj de Ziua Nationala: Romanie draga, mi-e dor de tine VIDEO

Nadia Comaneci a postat un mesaj de Ziua Nationala, in care le trasmite La multi ani romanilor si spera sa ajunga in tara cat mai curand.

MARCEL CIOLACU: De Ziua Nationala ar trebui sa ne bucuram de tot ce este romanesc

Ziua Nationala ar trebui sa fie un prilej pentru a ne bucura de traditie, familie si prieteni, insa pandemia le-a rapit romanilor aceste bucurii, afirma presedintele PSD, Marcel Ciolacu, intr-un mesaj transmis azi, pe Facebook.

Turnul Burj Khalifa, luminat in culorile tricolorului pentru toti romanii, de Ziua Nationala. VIDEO

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si la mii de kilometri departare. in mai multe colturi ale lumii, 1 Decembrie a fost cinstit cum se cuvine. Turnul Burj Khalifa, luminat in culorile tricolorului pentru toti romanii, de Ziua Nationala. Imaginile au fost publicate in mediul virtual si fac inconjurul lumii. De asemenea, romanii aflati .

Imagini spectaculoase pe Varful lui Roman, chiar de Ziua Nationala a Romaniei VIDEO

Un moment emotionant a fost filmat la inaltime, pentru a marca ziua de 1 Decembrie, Ziua Nationala. Astfel, un militar din Garda de Onoare a Jandarmeriei Romane a cantat la pian Imnul Romaniei la 1700 de metri altitudine, pe Varful lui Roman, din Muntii Capatanii, in judetul Valcea. Imagini spectaculoase pe Varful lui Roman, chiar .

Cascada Niagara, luminata in culorile steagului Romaniei de Ziua Nationala

Ziua Nationala a Romaniei, de 1 decembrie, este sarbatorita peste tot in lume. Indiferent de ce colt al lumii vorbim, romanii sarbatoresc aceasta zi cu fast si in moduri inedite. Drapelul Romaniei, de Ziua Nationala a ajuns si la granita dintre Canada si Statele Unite ale Americii. Vizitatorii pot vedea drapelul Romaniei pe celebra Cascada .

TOP 5 inventatori romani care te fac mandru de tara ta, de Ziua Nationala a Romaniei

De-a lungul secolelor, am putea spune, Romania a dat lumii adevarate genii, cand vine vorba de inventica. Astazi, fiind 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, ne putem aminti si mandri, in acelasi timp, cu cei mai importanti inventatori romani. De Ziua Nationala a Romaniei ne mandrim cu geniile romanesti Astazi sarbatorim Ziua Natonala a Romaniei, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )