Libnet.ro
UNICEF

09:45

Imaginile zilei de la Campionatul Mondial: Fanii senegalezi strang gunoiul din tribune dupa meciul cu Polonia (VIDEO)

B1 B1,
Imaginile zilei de la Campionatul Mondial: Fanii senegalezi strang gunoiul din tribune dupa meciul cu Polonia (VIDEO)

Fanii senegalezi au oferit imaginile zilei la Campionatul Mondial din Rusia, dupa victoria neasteptata a nationalei lor in fata reprezentativei Poloniei. inarmati cu saci albastri, suporterii senegalezi nu au. continuă pe B1

Dacia Logan e masina zilei la Campionatul Mondial de fotbal: Ce au facut rusii cu autoturismul romanesc e fara precedent... (FOTO)

Nenumarate masini Dacia Logan pot fi vazute in aceste zile pe stazile din Rusia, unde are loc Campionatul Mondial de fotbal. Vandute sub numele de Lada Largus, automobilele sunt, de fapt, celebrele masini.

Dacia Logan e masina zilei la Campionatul Mondial de fotbal: Ce au facut rusii cu autoturismul romanesc, e FARA PRECEDENT ... (FOTO)

Nenumarate masini Dacia Logan pot fi vazute in aceste zile pe stazile din Rusia, unde are loc Campionatul Mondial de fotbal. Vandute sub numele de Lada Largus, automobilele sunt, de fapt, celebrele masini.

Mostre de civilizatie la Cupa Mondiala. Ce au facut fanii senegalezi si japonezi

Fanii senegalezi au oferit o mostra de civilizatie, dupa ce au facut curatenie pe stadion, la finalul partidei incheiate cu victoria favoritilor in fata Poloniei. Filmuletul devenit viral pe site-urile de.

Stiinta din spatele mingii de fotbal de la Campionatul Mondial

De aproape jumatate de veac, mingile de fotbal de la Campionatul Mondial sunt furnizate de catre Adidas, iar fiecare vine cu mici modificari. Modificarile pe care le-au adus mingile de fotbal de la Campionatul Mondial de-a lungul anilor nu sunt doar estetice; fiecare mica schimbare poate duce la schimbari importante in ceea ce priveste raspunsul [].

TOP 10 cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial 2018

Doamnelor si domnisoarelor, pregatiti-va sa ii descoperiti pe cei mai sexy fotbalisti de la Campionatul Mondial din 2018. Competita a debutat saptamana trecuta in Rusia, iar pana la jumatatea lunii iulie vom avea parte de meciuri incendiare in fiecare zi.

Rusia defileaza la Campionatul Mondial: Gazdele, victorie clara si contra Egiptului

Nationala Rusiei se simte foarte bine pe teren propriu la Campionatul Mondial! Dupa ce a zdrobit cu 5-0 in meciul de debut Arabia Saudita, rusii au invins marti clar si Egiptul cu 3-1. Rusii s-au desprins.

Campionatul Mondial: Senegal si Japonia, victorii surpriza in Grupa H

Rezultate surpriza in Grupa H de la Campionatul Mondial din Rusia! Favorite Columbia si Polonia au trebuit sa se recunoasca invinse in fata Japoniei si a Senegalului. Pentru columbieni totul a mers prost.

Debut in forta pentru Belgia la Campionatul Mondial: Au marcat trei goluri in poartea dinamovistului Jaime Penedo

Belgia a castigat fara emotii meciul de debut la Campionatul Mondial din Rusia! Acestia s-au impus cu 3-0 impotriva statului Panama, formatie care il are in poarta pe singurul fotbalist din Liga 1 prezent la.

Aproape de dezastru! Avionul unei echipe prezente la Campionatul Mondial a luat foc in aer din motive necunoscute

O tragedie fara margini putea sa se produca in Rusia, unde au loc meciurile turneului final ale Campionatului Mondial de fotbal.

Anglia, victorie cu mari emotii in meciul de debut impotriva Tunisiei de la Campionatul Mondial

Anglia a fost foarte aproape sa fie ultima victima a surprizelor ce au marcat prima runda de meciuri din grupele Campionatului Mondial. Harry Kane a salvat Anglia de la un debut nefast, marcand in minutul 92.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )