Libnet.ro
UNICEF

22:00

Imaginile zilei Roger Federer, isteria, fanii si vanatoarea de recompense din complexul de la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 Imaginile zilei Roger Federer, isteria, fanii si vanatoarea de recompense din complexul de la Roland Garros

Personajul principal al primelor zile de la Roland Garros este fara urma de indoiala Roger Federer. intors la competitia de la Paris dupa o pauza de patru ani, elvetianul este vanat de fani la tot pasul. Ultima isprava, dupa meciul cu Oscar Otte. Documentati pana la ultimul detaliu in legatura cu programul lui Mister Perfect, spectatorii parasesc locul caldut din arene pentru care au platit, desigur), pentru a se deplasa in fata centrului de presa, acolo unde realizeaza un adevarat blocaj in speranta obtinerii unui autograf sau a unei fotografii pe fuga. continuă pe Hotnews

Roland Garros (m): Rafael Nadal, Roger Federer, Stefanos Tsitsipas si Kei Nishikori, in turul al treilea / Cilic, eliminat de Dimitrov (Rezultatele zilei)

Marii favoriti ai Grand Slam-ului de la Paris si-au respectat statutul si s-au calificat, miercuri, in turul al treilea. Rafael Nadal favorit nr. 2), Roger Federer 3), Stefanos Tsitsipas 6) si Kei Nishikori 7) au trecut mai departe, in timp ce Marin Cilic 11) a fost eliminat de Grigor Dimitrov, dupa un meci de cinci seturi.

Imaginile zilei au fost filmate in Vatra Dornei. Asfalt abia turnat, smuls cu mana de pe drum - VIDEO

Imaginile zilei au fost filmate in Vatra Dornei. Astfaltul abia turnat pe o strada din oras poate fi ridicat de pe jos cu mainile goale. E ca un covor care se descompune bucata cu bucata. Localnicii.

Roger Federer, Oscarul si publicul in delir

Oscar Otte nu ar trebui sa aiba prea multe sa-si reproseze: de la inaltimea celor 193 de centimetri, germanul s-a miscat incredibil, dar nu a fost suficient pentru a-i putea pune macar o simpla piedica marelui Federer. Roger, Roger! au rasunat la un moment dat tribunele noului Chatrier, ziduri noi care au trait onoarea de a-l gazdui pentru a doua oara in aceasta saptamana pe campionul elvetian. 6-4, 6-3, 6-4 dupa o ora si 37 de minute, iar Fedex este in turul trei de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )