Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imaginile Zilei. Seful procurorilor din Caracal, audiat la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Catalin Zavoianu a inceput sa fuga cand i-a vazut pe jurnalisti

Antena3 Antena3,
Imaginile Zilei. Seful procurorilor din Caracal, audiat la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie. Catalin Zavoianu a inceput sa fuga cand i-a vazut pe jurnalisti

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, Catalin Zavoianu, a fost audiat joi, timp de mai multe ore, la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ), in dosarul privind modul. continuă pe Antena3

Seful Parchetului Judecatoriei Caracal, audiat la SIIJ

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal, Catalin Zavoianu, a fost audiat joi, ti.

Prim-procurorul Parchetului Caracal, audiat la Sectia speciala

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Caracal a fost audiat, joi, la Sectia speciala pentru magistrati, ca martor in cazul Caracal, la iesire el refuzand sa faca declaratii pentru jurnalistii care il asteptau si fugind de acestia.

Anchetatorii au sigilat casa criminalului din Caracal. Ce se intampla de vineri cu Gheorghe Dinca. Anuntul facut de Tonel Pop

Procurorii au terminat joi cercetarile la casa ororilor din Caracal. Dupa mai bine de o luna criminalistii au reusit sa verifice milimetru cu milimetru casa, curtea, dar si gropile din curtea din Gheoghe Dinca i.

Dan Dumitrescu, fost politist din Caracal: Am fost in fata casei lui Gheorghe Dinca pentru a fluidiza traficul. N-am pazit casa nimanui

Un politist din Caracal, care lucra la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, a fost destituit pentru abateri disciplinare, dupa finalizarea cercetarii prealabile declansate ca urmare.

Politist din Caracal cercetat pentru proxenetism si camatarie, dat afara din Politie

Un politist din Caracal, ridicat in aprilie alaturi de alte persoane intr-un dosar de proxenetism si camatarie, a fost destituit din Politie. Potrivit Politiei, motivul destituirii acestuia il constituie abateri disciplinare de comportarea necorespunzatoare, in serviciu, familie sau in societate, care aduce atingere onoarei, probitatii profesionale a politistului sau prestigiului institutiei, transmite Mediafax.

Politist din Caracal, implicat intr-un dosar de camatarie si proxenetism

Un politist din Caracal, care lucra la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt, a fost destituit pentru abateri disciplinare, dupa finalizarea cercetarii prealabile declansate ca.

Procurorul-sef DIICOT, noi detalii despre ancheta din Caracal: Nu excludem varianta ca Luiza Melencu sa fie in viata

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a facut noi precizari cu privire la ancheta din Caracal. Procurorul a spus ca s-a cerut urgentarea rezultatelor testelor de la IML. Noi am cerut urgentarea.

Adolescenta din Caracal, amendata cu 500 de lei, dupa o alerta falsa ca ar fi sechestrata

O adolescenta in varsta de 17 ani, din Caracal, a fost amendata cu 500 de lei pentru o sesizare fals.

O fata care a sunat la 112 sustinand ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, amendata cu 500 de lei

Timp de 12 ore, mai multi politisti si jandarmi din judetul Olt au incercat sa gaseasca o fata care a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, refuzand sa ofere date de identificare. Cand a fost gasita, fata a spus ca a vrut sa faca o gluma si a fost amendata, transmite Mediafax.

Criminalistii scaneaza locuinta din Caracal. Gheorghe Dinca a ajuns la fata locului

UPDATE Ancheta de la Caracal continua. Luni, anchetatorii vor continua scanarea curtii lui Dinca. Inculpatul din Caracal, Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )