Libnet.ro
UNICEF

18:45

Politist din Caracal cercetat pentru proxenetism si camatarie, dat afara din Politie

Hotnews Hotnews,
 Politist din Caracal cercetat pentru proxenetism si camatarie, dat afara din Politie

Un politist din Caracal, ridicat in aprilie alaturi de alte persoane intr-un dosar de proxenetism si camatarie, a fost destituit din Politie. Potrivit Politiei, motivul destituirii acestuia il constituie abateri disciplinare de comportarea necorespunzatoare, in serviciu, familie sau in societate, care aduce atingere onoarei, probitatii profesionale a politistului sau prestigiului institutiei, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Politist din Caracal, implicat intr-un dosar de camatarie si proxenetism

Un politist din Caracal, care lucra la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt, a fost destituit pentru abateri disciplinare, dupa finalizarea cercetarii prealabile declansate ca.

Dan Dumitrescu, fost politist din Caracal: Am fost in fata casei lui Gheorghe Dinca pentru a fluidiza traficul. N-am pazit casa nimanui

Un politist din Caracal, care lucra la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Olt, a fost destituit pentru abateri disciplinare, dupa finalizarea cercetarii prealabile declansate ca urmare.

Politist din Caracal, dezvaluiri cutremuratoare: Dupa orori nu s-a intamplat nimic. O singura masina patruleaza noaptea. La fel e in toata Romania

Dotarea slaba a politiei si concursurile inexistente sau aranjate au adus politistul de rand in situatia de a fi condus de oameni incapabili si neimplicati, care lasa, de fapt, cetateanul expus,.

Adolescenta din Caracal, amendata cu 500 de lei, dupa o alerta falsa ca ar fi sechestrata

O adolescenta in varsta de 17 ani, din Caracal, a fost amendata cu 500 de lei pentru o sesizare fals.

Procurorul-sef DIICOT, noi detalii despre ancheta din Caracal: Nu excludem varianta ca Luiza Melencu sa fie in viata

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a facut noi precizari cu privire la ancheta din Caracal. Procurorul a spus ca s-a cerut urgentarea rezultatelor testelor de la IML. Noi am cerut urgentarea.

Dosarul in care fostul episcop al Husilor a fost cercetat pentru act sexual cu un minor a fost redeschis

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi a redeschis urmarirea penala in dosarul in care fostul episcop al Husilor Corneliu Barladeanul, pe numele de mirean Corneliu Onila, a fost cercetat pentru comiterea infractiunii de act sexual cu minori si clasat din lipsa de probe, informeaza Agerpres.

O fata care a sunat la 112 sustinand ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, amendata cu 500 de lei

Timp de 12 ore, mai multi politisti si jandarmi din judetul Olt au incercat sa gaseasca o fata care a sunat la 112 si a spus ca a fost sechestrata intr-o casa din Caracal, refuzand sa ofere date de identificare. Cand a fost gasita, fata a spus ca a vrut sa faca o gluma si a fost amendata, transmite Mediafax.

Criminalistii scaneaza locuinta din Caracal. Gheorghe Dinca a ajuns la fata locului

UPDATE Ancheta de la Caracal continua. Luni, anchetatorii vor continua scanarea curtii lui Dinca. Inculpatul din Caracal, Gheorghe Dinca, suspectat de uciderea Alexandrei Macesanu, de 15 ani, si a Luizei.

Filmul tragediei din Caracal. Personaje-cheie vorbesc

Povestea tragediei din Caracal pare sa fie departe de a avea un sfarsit, iar intrebarile despre ce s-a intamplat cu Alexandra si Luiza sunt tot mai multe. Pana in acest moment nu exista nicio certitudine ca.

Dezvaluiri socante facute de criminalul din Caracal. Detaliul care i-ar fi putut salva viata Alexandrei

Dezvaluiri socante facute de criminalul din Caracal anchetatorilor. Gheorghe Dinca a povestit un detaliu care ar fi putut sa-i salveze viata Alexandrei. in ziua cand fata era dusa in casa acestuia,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )