Libnet.ro
UNICEF

10:30

iMapp Bucharest, castigator la Premiile AV AWARDS de la Londra

Antena3 Antena3,
iMapp Bucharest, castigator la Premiile AV AWARDS de la Londra

IMapp Bucharest unul dintre cele mai importante evenimente de video mapping din lume, organizat de Creart institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Municipiului Bucuresti a fost declarat castigator al categoriei AV IN ACTIONla Premiile AV AWARDS din Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale online care a avut loc pe 20 noiembrie 2020. continuă pe Antena3

iMapp Bucharest - castigator la Premiile AV AWARDS - categoria AV IN ACTION 2020

Campania internationala de solidaritate One World. One Heart. care a fost lansata anul acesta de i.

iMapp, video mapping din Bucuresti, castigator la AV Awards de la Londra

IMapp Bucharest unul dintre cele mai importante evenimente de video mapping din lume, organizat de Creart institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Municipiului Bucuresti, a fost declarat castigator al categoriei AV IN ACTION la Premiile AV AWARDS din Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale online care a avut loc pe 20 noiembrie 2020.

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, internat cu COVID-19 la terapie intensiva

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost confirmat cu COVID-19 si este internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia.

Manastirea Lainici, in carantina. 7 calugari s-au infectat cu coronavirus, iar unul dintre ei a murit

Manastirea Lainici a intrat in carantina, dupa ce 7 persoane din randul personalului lacasului de cult au fost confirmate cu COVID-19, unul dintre calugari murind.

Unul dintre cei sase pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt a murit. Ceilalti sunt si ei in stare grava

Unul dintre cei sase pacienti cu Covid-19 ce au fost transferati dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a murit, a declarat Carmen Dorobat, manager al Spitalului din Letcani.

Marcel Vela: Draga Olteanu Matei ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. A fost zambet, spirit, un om genial

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a declarat ca Draga Olteanu Matei a fost zambet, spirit, un om genial si va ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. Doamna Draga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1952 seconds )