Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, internat cu COVID-19 la terapie intensiva

Hotnews Hotnews,
 Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, internat cu COVID-19 la terapie intensiva

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost confirmat cu COVID-19 si este internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. continuă pe Hotnews

Unul dintre membrii trupei 3 SUD EST, internat in stare grava la ATI, din cauza COVID-19

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 SUD EST, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, iar starea de sanatate a acestuia nu este deloc buna.

Mihai de la 3 Sud Est, internat la Terapie Intensiva cu COVID-19!

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, se afla in prezent internat la Terapie Intensiva la Spitalul Municipal Megidia, dupa ce a fost infectat cu virusul COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de colegii lui de trupa pe retelele de socializare.

Care este starea lui Mihai Budeanu de la 3 Sud Est. Cantaretul se afla internat la ATI, cu Covid

Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, este bolnav de COVID-19 si se afla internat la Spitalul Municipal Medgidia. Se pare ca starea acestuia este atat de grava, incat are nevoie de un tratament cu.

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, infectat cu COVID-19. Cantaretul este internat si nu se simte prea bine

Mihai Budeanu, unul dintre solistii trupei3 Sud Est, a fostinternat in Spitalul Municipal Medgidia,dupa ce testele au confirmat ca este infectat cu COVID-19. Potrivit medicilor, starea lui nu este.

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui de la 3 Sud Est a facut anuntul

Vestea ca Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are corononavirus a socat showbizul. Starea cantaretului internat in spital insa s-a ameliorat in ultimele ore. Colegul sau de trupa, Viorel Sipos, a declarat in exclusivitate pentru Impact. ro ca acesta se simte mai bine dupa ce i-a fost admistrat tratamenul cu plasma de care avea neaparat .

Mihai Budeanu de la 3rei Sud Est, internat la ATI, cu COVID-19. Necesita tratament cu plasma

Mihai Budeanu a fost testat pozitiv cu COVID-19. Starea sa de sanatate prezinta unele probleme, de aceea medicii au decis sa-l mute la Terapie Intensiva.

Manastirea Lainici, in carantina. 7 calugari s-au infectat cu coronavirus, iar unul dintre ei a murit

Manastirea Lainici a intrat in carantina, dupa ce 7 persoane din randul personalului lacasului de cult au fost confirmate cu COVID-19, unul dintre calugari murind.

Unul dintre cei sase pacienti transferati dupa incendiul de la Piatra Neamt a murit. Ceilalti sunt si ei in stare grava

Unul dintre cei sase pacienti cu Covid-19 ce au fost transferati dupa incendiul de sambata seara de la Spitalul Judetean Piatra Neamt a murit, a declarat Carmen Dorobat, manager al Spitalului din Letcani.

Marcel Vela: Draga Olteanu Matei ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. A fost zambet, spirit, un om genial

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a declarat ca Draga Olteanu Matei a fost zambet, spirit, un om genial si va ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. Doamna Draga.

MIHAI GOTIU, SENATOR USR-PLUS: impadurim Romania, este unul dintre angajamentele majore ale USR PLUS

Senatorul USR Mihai Gotiu a prezentat cateva masuri incluse in programul de guvernare al Aliantei care sunt conditii pentru ca USR-PLUS sa fie parteneri intr-o viitoare coalitie de guvernare. Astfel angajamentul Aliantei impadurim Romania, concretizarea DNA a padurilor si conservarea si protejarea biodiversitatii se numara printre aceste conditii, scrie g4media.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )