Libnet.ro
UNICEF

19:00

Marcel Vela: Draga Olteanu Matei ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. A fost zambet, spirit, un om genial

B1 B1,
Marcel Vela: Draga Olteanu Matei ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. A fost zambet, spirit, un om genial

Ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela, a declarat ca Draga Olteanu Matei a fost zambet, spirit, un om genial si va ramane in sufletele noastre ca unul dintre cei mai iubiti actori. Doamna Draga. continuă pe B1

Mihai Gadea, despre disparitia actritei Draga Olteanu Matei: Viata sa trebuie sa fie cunoscuta. Domnia sa este un reper uman, profesional, un om de la care multe generatii ar avea ce sa invete!

Romania a pierdut unul dintre cei mai iubiti si talentati actori. Moartea indragitei actrite Draga Olteanu Matei a lasat multa suferinta in sufletele oamenilor si un gol urias in cultura. O voi iubi mereu pe doamna Draga, a spus Mihai Gadea.

Adrian Paduraru, dupa decesul actritei Draga Olteanu Matei: imi vine sa plang si nu pot. Se mai pierde ceva din visurile noastre de adolescenta Marii artisti romani parca merita ceva mai mult in timpul vietii (VIDEO)

Adrian Paduraru spune despre Draga Olteanu Matei ca este probabil cea mai spectaculoasa Chirita pe care a avut-o filmul romanesc. in direct pe B1 TV, el si-a exprimat regretul fata de decesul uriasei.

Oana Pellea, despre Draga Olteanu-Matei: Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare draga mi-a fost

Oana Pellea a transmis un mesaj de ramas-bun celei care va ramane in memoria romanilor drept una dintre cele mai apreciate actrite de comedie, Draga Olteanu Matei.

Ce pensie jenanta avea Draga Olteanu Matei dupa o viata pe scena. Cati bani primea

Draga Olteanu Matei avea o pensie jenanta dupa o viata petrecuta pe scena. Draga Olteanu Matei a murit in miecuri dimineata, la Spitalul din Iasi, la 87 de ani. Celebra actrita fusese adusa vineri seara, in stare critica, cu o hemoragie puternica. Draga Olteanu Matei avea o pensie mica. Daca nu ar fi avut si .

Draga Olteanu Matei a murit. Actrita avea 87 de ani. Cauza mortii

Este doliu in Romania. Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani. indragita actrita fusese dusa la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Draga Olteanu Matei, dusa in stare grava la spital Draga Olteanu Matei a decedat astazi, 18 noiembrie, la varsta de 87 de ani. Actrita care a .

Cum a trait Draga Olteanu Matei inainte sa moara. Momente tulburatoare: doar din mila unor prieteni

Una din cele mai mari personalitati a scenei si cinematografiei s-a stins in aceasta dimineata. Draga Olteanu Matei s-a stins din viata la spitalul Sf. Spiridon din Iasi. Dupa o cariera stralucita, regretata doamna a teatrului romanesc, traia din mila prietenilor. Draga Olteanu Matei, o viata ca-n filme Inconfundabila atat prin modestie, dar si talent, .

Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, dupa ce Draga Olteanu Matei a murit. Rar se intampla asa ceva

Conducerea Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi a decis sa faca un gest aparte in semn de respect pentru una din cele mai mari actrite ale teatrului romanesc. Ce au decis sa faca oficialii institutiei medicale dupa ce Draga Olteanu Matei s-a stins din viata? Deces Draga Olteanu Matei: Ce a aparut la Spitalul Sfantul Spiridon .

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

De ce nu a avut copii Draga Olteanu Matei. Si-a dorit sa infieze unul, dar a realizat un adevar cumplit

Draga Olteanu Matei a murit, iar in urma ei au ramas fanii indurerati de disparitia uneia din cele mai mari actrite pe care le-a oferit Romania. De ce nu a avut copii? La un moment dat, artista a avut in minte sa infieze. De ce Draga Olteanu Matei nu a avut mostenitori? indragita actrita s-a .

Florin Piersic, mesaj tulburator dupa ce a murit Draga Olteanu Matei. iti vor da lacrimile

Florin Piersic a lansat un mesaj tulburator dupa ce a murit Draga Olteanu Matei, cuvinte in urma carora iti vor da lsacrimile. Florin Piersic si Draga Olteanu, prieteni de suflet, au bucurat inimile a milioane de romani pe scena, in filme, dar mai ales in celebrele programe de Revelion din perioada lui Ceusescu. Marele actor .

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )