Libnet.ro
UNICEF

17:45

Si eu imi puneam intrebari cine este acolo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Si eu imi puneam intrebari cine este acolo

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat astazi, la Mioveni, ca nu stie cine sunt persoanele implicate in incidentele produse in urma cu o zi, la iesirea sa de la procesul care a avut loc la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), dar intentioneaza sa afle mai multe lucruri despre ce s-a intamplat acolo. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea despre incidentul de la ICCJ: Si eu imi puneam intrebari cine este acolo. Nu am chemat SPP-ul, nu am chemat pe nimeni

Presedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat miercuri, la Mioveni, ca nu stie cine sunt persoanele implicate in incidentele produse in urma cu o zi, la iesirea sa de la procesul care a avut loc la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), dar intentioneaza sa afle mai multe lucruri despre ce s-a intamplat acolo, potrivit Agerpres.

VIDEO Procesele lui Dragnea si Tariceanu, reluate la iCCJ. Presedintele PSD a ajuns la inalta Curte

Inalta Curte de Casatie si Justitie va relua, marti, dezbaterile in dosarele in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, si liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, au fost trimisi in judecata de DNA.

Cine este principalul suspect in cazul copilului decapitat in Olt. Agresorul, retinut

Intreaga comunitate este socata, dupa ce trupul adolescentului din Olt fost gasit decapitat. Daniel 14 ani) a fost vazut ultima data la o benzinarie din apropiere, unde o camera de supraveghere l-a.

DNA mai da o lovitura: Cine este babanul urmarit penal

Directia Nationala Anticoruptie DNA)mai da o lovitura. Un fost director al unei importante institutii de stat este urmarit penal pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani. Dan-Mihai Toader, f.

RASTURNARE de situatie in cazul ATACULUI ARMAT din SUA. Cine este DE FAPT ATACATORUL. Numar URIAS de MORTI

Principalul suspect in atacul armat din Las Vegas este un american de 64 de ani, pe nume Stephen Paddock,a anuntat luni, intr-o conferinta de presa, seriful Joe Lombardo. Barbatul a ucis cel.

Cine este ATENTATORUL de la Las Vegas: Detalii INCREDIBILE ale Politiei americane (FOTO)

Politia a oferit primele detalii in legatura cu suspectul vinovat de declansarea focului armat din Las Vegas, soldat cu peste 50 morti si 200 de raniti. Atacatorul se numeste Stephen Paddock, este din.

Procesul in care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi reluat astazi de instanta suprema

Procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, va fi reluat de la zero, astazi, la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Procesul in care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi reluat marti de instanta suprema

Procesul in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, va fi reluat de la zero, marti, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, scrie news. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )