Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

IMM-urile din Romania nu inoveaza, pentru ca inovatia costa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IMM-urile din Romania nu inoveaza, pentru ca inovatia costa

INS: Numarul intreprinderilor inovatoare din tara noastra, in declin * Cristian Parvan, PIAROM: Nu avem o politica de sustinere a inovarii la nivel national Ponderea intreprinderilor inovatoare din tara noastra a scazut cu 2,6 puncte procentuale in perioada 2014-2016, comparativ cu 2012-2014, ajungand la 10,2%, arata datele publicate, vineri, de Institutul National de Statistica INS), privind inovatia in intreprinderile din mediul de faceri. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Gemanaru, omul care a creat singura plaja terapeutica din Romania

Pentru prima data in Romania, persoanele cu nevoi speciale au o plaja terapeutica. Spatiul este unul generos, de doua mii de metri patrati, iar pentru persoanele in scaun cu rotile a fost instalata direct pe ni.

Masinile DIESEL, INTERZISE OFICIAL, inclusiv in marile orase din Romania! Care este situatia in Bucuresti

Autovehiculele pe motorina nu vor mai circula mult pe soselele din Europa. Mai multe tari de pe batranul continent, printre care si Romania, risca sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au.

Imagini infioratoare la o CRESA din Romania! Copil, bruscat de ingrijitoare pentru ca nu voia sa doarma (VIDEO)

Imagini infioratoare inregistrate de camerele de supraveghere ale unei crese din Baia Mare! O angajata a fost surprinsa in timp ce brusca un copil. Se pare ca micutul a refuzat sa adoarma in timpul.

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. La ce ore va rasari Luna in cele mai mari orase din Romania (FOTO)

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Eclipsa totala de Luna din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, va fi.

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Cum poti urmari eclipsa totala de Luna din Romania (FOTO)

Eclipsa totala de Luna din 27 iulie. Eclipsa totala de Luna din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toti pasionatii de astronomie. Vizibila si din Romania, va fi.

Acoperisul noului stadion de 20 de milioane de euro din Romania s-a crapat inainte de inaugurare

Noul stadion al Pandurilor inca nu a fost inaugurat, insa a cedat deja in urma ploilor masive din ultima perioada. Autoritatile au investit 20 de milioane de euro pentru noul stadion de la Targu Jiu, iar.

Una dintre cele mai cautate destinatii din Romania: E mai frumos ca in Croatia

Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresionati. Multi dintre ei spun ca in Sovata E mai frumos ca-n Croatia?.

Veniturile Medicover si Synevo din Romania au crescut in prima jumatate a anului cu 17,2% pana la 42,2 mil. euro

Medicover, companie internationala de servicii de sanatate si diagnostic listata la Bursa din Suedia Nasdaq Stockholm, a prezentat astazi raportul interimar pentru prima jumatate a anului 2018. Medicover a raportat o crestere a veniturilor de.

Dezvaluire incredibila. Cel putin 300 de magistrati din Romania au dosare penale

Dezvaluire exploziva publicata de jurnalistii de la Lumea Justitiei. Procurorul Marius Iacob, cel care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, i-ar fi spus Ministrului Justitiei ca 300 de magistrati din.

Microbuz si autoturism din Romania, implicate intr-un accident grav in Austria: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, unele fiind in stare grava, dupa ce un microbuz si un autoturism inmatriculate in Romania au intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din Austria, informeaza presa a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )