Libnet.ro
UNICEF

07:45

Import record de energie electrica, din cauza fenomenelor meteo extreme

Antena3 Antena3,
Import record de energie electrica, din cauza fenomenelor meteo extreme

Din cauza fenomenelor meteo extreme, Romania a ajuns la importuri record de energie electrica. Sambata seara, productia nationala de energie electrica a scazut masiv, iar consumul a trebuit acoperit. continuă pe Antena3

VREMEA. Din cauza conditiilor meteo, sute de localitati au ramas fara energie electrica. Cine sunt oamenii afectati

Ministerul Afacerilor Interne informeaza, printr-un comunicat transmis duminica dimineata, ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile erau, la ora 7,00, nealimentate cu energie electrica 123 localitati di.

Peste 150.000 de familii din Romania au ramas fara curent electric din cauza fenomenelor meteo

Numarul total al consumatorilor nealimentati cu curent electric a atins cifra de 150. 000, la ora 12:00, potrivit unii comunicat de presa al Ministerului Energiei.

Peste 5.400 de consumatori din judetul Calarasi, fara energie electrica din cauza vremii nefavorabile

Vremea rea a lasat fara energie elecrtica zeci de localitati, cei mai afectati fiind locuitorii din judetul Calarasi. Numarul total al consumatorilor nealimentati cu energie electrica din cauza viscolului si a ploii inghetate era de 14. 500 vineri seara, la nivel national, cei mai multi fiind inregistrati in judetele Calarasi, Buzau si Braila, a anuntat Ministerul Energiei.

E-Distributie Dobrogea: 20 de localitati, fara energie electrica din cauza poleiului

Douazeci de localitati din judetul Calarasi sunt nealimentate cu energie electrica, in urma avariilor la retea provocate de cazderile masive de polei.

MAI: 123 de localitati, nealimentate cu energie electrica duminica dimineata

Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile duminica dimineata erau, la ora 07. 00, nealimentate cu energie electrica 123 localitati din 13 judete, fiind afectati 78. 480 consumatori finali.

UPDATE Haos in Gara de Nord, 8 linii nealimentate doua ore cu energie electrica / ntrzieri de pna la 130 de minute, mai ales la plecarea trenurilor

Circulatia feroviara a fost data peste cap, luni dimineata, de o problema cu alimentarea electrica ce a afectat opt linii din Gara de Nord din Capitala. Problema aparuta in jurul orei 06. 15 a fost remediata dupa doua ore, dar circulatia trenurilor este inca afectata, in jurul orei 08. 30 fiind anuntate intarzieri la aproape toate sosirile si intarzieri de circa doua ore la unele plecari. 34 Deranjamentul a fost remediat la ora 8. 15, potrivit CFR. Intrarea si indrumarea trenurilor din Gara de Nord este operationala pe toate cele 14 linii incepand cu ora 8.

Ce pot face soferii fara CASCO din Bucuresti pentru a fi despagubiti, dupa ce le-au fost distrusemasinile de copacii cazuti

Soferii bucuresteni care au suferit pagube in urma copacilor cazuti din cauza fenomenelor meteo externese intreaba acum daca si cum vor fi despagubiti. Din pacate, raspunsurile autoritatilor nu.

Probleme cu alimentarea cu energie electrica in Gara de Nord

Trenurile circula, luni dimineata, in Gara de Nord din Bucuresti doar pe liniile 1-4, restul liniilor de la 5 la 14 fiind impracticabile din cauza unei probleme in alimentarea cu energie electrica. Firul de contact este rupt in mai multe locuri, in zona Podului Grant din Capitala, trenurile inregistrand intarzieri si de 120 de minute.

Stare de criza in Ialomita si Calarasi. Peste 50 de localitati au ramas fara curent electric din cauza vremii

Peste 50 de localitati din Ialomita si Calarasi au ramas fara energie electrica din cauza vremii. E-Distributie Dobrogea a anuntat ca intervine cu 71 de echipe pe teren.

Dambovita, printre cele mai afectate judete in privinta alimentarii cu energie electrica

Vremea rea provoaca probleme in ceea ce priveste alimentarea cu energie electrica. Cele mai afectate judete sunt Ialomita, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Buzau si Dambovita. Zeci de localitati nu au energie electrica, potrivit Ministerului Energiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )