Libnet.ro
UNICEF

12:00

VREMEA. Din cauza conditiilor meteo, sute de localitati au ramas fara energie electrica. Cine sunt oamenii afectati

Antena3 Antena3,
 VREMEA. Din cauza conditiilor meteo, sute de localitati au ramas fara energie electrica. Cine sunt oamenii afectati

Ministerul Afacerilor Interne informeaza, printr-un comunicat transmis duminica dimineata, ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile erau, la ora 7,00, nealimentate cu energie electrica 123 localitati di. continuă pe Antena3

MAI: 123 de localitati, nealimentate cu energie electrica duminica dimineata

Ministerul Afacerilor Interne informeaza ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile duminica dimineata erau, la ora 07. 00, nealimentate cu energie electrica 123 localitati din 13 judete, fiind afectati 78. 480 consumatori finali.

Peste 150.000 de familii din Romania au ramas fara curent electric din cauza fenomenelor meteo

Numarul total al consumatorilor nealimentati cu curent electric a atins cifra de 150. 000, la ora 12:00, potrivit unii comunicat de presa al Ministerului Energiei.

Stare de criza in Ialomita si Calarasi. Peste 50 de localitati au ramas fara curent electric din cauza vremii

Peste 50 de localitati din Ialomita si Calarasi au ramas fara energie electrica din cauza vremii. E-Distributie Dobrogea a anuntat ca intervine cu 71 de echipe pe teren.

Toate troleibuzele din Bucuresti, retrase la depou. STB a luat decizia din cauza poleiului de pe firele de contact

Toate troleibuzele din Bucuresti au fost retrase de pe trasee si garate in depouri, incepand cu ora 16:50, din cauza conditiilor meteo extreme care au dus la aparitia multor defectiuni la liniile de alimentare cu curent electric, a anuntatSocietatea de Transport Bucuresti STB), potrivit News. ro.

Patru curse pre-orasenesti ale Trans Bus au fost anulate din cauza poleiului

Patru curse pre-orasenesti ale operatorului municipal de transport in comun vor fi suspendate vineri si sambata, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, respectiv ploaie inghetata si polei pe carosabil, anunta Trans Bus.

Autostrada Soarelui, inchisa din cauza poleiului. Traficul a fost oprit pe sectorul de drum Bucuresti-Drajna

Poleiul pune traficul inpoericol. Din cauza conditiilor meteo nevaforabile, circulatia a fost inchisa vineri dimineata pe Autpstrada Soarelui.

Mii de galateni au ramas fara curent electric din cauza ploii nghetate

Mii de galateni au ramas fara curent electric, joi, dupa ce retelele care alimenteaza localitatile au cedat din cauza ploii inghetate. in judet, sase localitati nu au energie electrica, dar probleme au fost si in mai multe cartiere din municipiul Galati, relateaza Mediafax.

FOTOGALERIE Bucuresti: Sute de copaci au cazut din cauza ploii nghetate, zeci de masini avariate si doua persoane ranite. Cum se explica fenomenul si ce vina au autoritatile

Sute de copaci au cazut in Bucuresti, in ultimele 24 de ore, din cauza ploii inghetate, zeci de masini fiind avariate, iar doua persoane ranite. Autoritatile nu au inca o situatie centralizata, insa doar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a gestionat, in intervalul orar 07:00-13:00, 750 de solicitari in Bucuresti si avea 450 in asteptare. Cetatenii afectati au sunat insa si la Primariile de Sector sau la Primaria Capitalei. Institutiile nu au dat insa date. Retelele de socializare sunt pline de imagini cu arbori cazuti si masini avariate. Diana Culescu, peisagist, a explicat pentru Hotnews. ro fenomenul.

FOTOGALERIE Bucuresti: Sute de copaci au cazut din cauza ploii nghetate, peste o suta de masini avariate si doua persoane ranite. Cum se explica fenomenul si ce vina au autoritatile

Sute de copaci au cazut in Bucuresti, in ultimele 24 de ore, din cauza ploii inghetate, peste o suta de masini fiind avariate, iar doua persoane ranite. Autoritatile nu au inca o situatie centralizata, insa doar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a gestionat, pana la ora 17. 00, 960 de cazuri si avea in curs de solutionare alte 800. Cetatenii afectati au sunat insa si la Primariile de Sector sau la Primaria Capitalei. Institutiile nu au dat insa date. Retelele de socializare sunt pline de imagini cu arbori cazuti si masini avariate. Diana Culescu, peisagist, a explicat pentru Hotnews. ro fenomenul.

FOTOGALERIE Bucuresti: Sute de copaci au cazut din cauza ploii nghetate, peste 200 de masini avariate si doua persoane ranite. Cum se explica fenomenul si ce vina au autoritatile UPDATE

Sute de copaci au cazut in Bucuresti din cauza ploii inghetate, peste o suta de masini fiind avariate, iar doua persoane ranite. Autoritatile nu au inca o situatie centralizata, insa doar Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a gestionat, pana duminica dimineata, 1. 800 de cazuri. Cetatenii afectati au sunat insa si la Primariile de Sector sau la Primaria Capitalei. Institutiile nu au dat insa date. Retelele de socializare sunt pline de imagini cu arbori cazuti si masini avariate. Diana Culescu, peisagist, a explicat pentru Hotnews. ro fenomenul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )