Libnet.ro
UNICEF

15:45

Peste 150.000 de familii din Romania au ramas fara curent electric din cauza fenomenelor meteo

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Peste 150.000 de familii din Romania au ramas fara curent electric din cauza fenomenelor meteo

Numarul total al consumatorilor nealimentati cu curent electric a atins cifra de 150. 000, la ora 12:00, potrivit unii comunicat de presa al Ministerului Energiei. continuă pe Wall-Street Ro

Mii de galateni au ramas fara curent electric din cauza ploii nghetate

Mii de galateni au ramas fara curent electric, joi, dupa ce retelele care alimenteaza localitatile au cedat din cauza ploii inghetate. in judet, sase localitati nu au energie electrica, dar probleme au fost si in mai multe cartiere din municipiul Galati, relateaza Mediafax.

Stare de criza in Ialomita si Calarasi. Peste 50 de localitati au ramas fara curent electric din cauza vremii

Peste 50 de localitati din Ialomita si Calarasi au ramas fara energie electrica din cauza vremii. E-Distributie Dobrogea a anuntat ca intervine cu 71 de echipe pe teren.

Reteaua de energie electrica, paralizata de polei in judetul Ialomita. Peste 50.000 de consumatori au ramas fara curent

Ialomita se afla in topul judetelor unde depunerile masive de polei au paralizat reteaua de energie electrica. 394 de consumatori erau fara curent sambata la pranz, conform datelor furnizate de Ministerul Energiei.

Spitalul de Urgenta din Craiova a ramas FARA CALDURA in pragul EPIDEMIEI DE GRIPA. Pacientii dorm imbracati cu geci si cu aerotermele la cap

Ministrul Sorina Pintea se pregateste sa anunte epidemie de gripa in Romania, dupa moartea a 36 de romani, iar la Spitalul de Urgenta din Craiova a fost oprita caldura. in spitalul in care i-a fost salv.

(P) Brandul World Class va deschide in ansamblul mixt Openville Timisoara cel mai mare club de sanatate si fitness din Romania

Ansamblul mixt Openville Timisoara va gazdui cel mai mare club de sanatate si fitness din tara. Brandul World Class, lider de piata in industria de health fitness din Romania, va inaugura, in prima jumatate a anului 2019, un nou club pe o.

NU mai sunt bani pentru CULTURA: S-a pus lacatul pe cea mai veche cula-muzeu din Romania (FOTO)

Cea mai veche cula din Romania, cula Greceanu, de la Maldaresti, judetul Valcea, a fost scoasa la vanzare. Cula, ridicata pe vremea lui Mihai Viteazul, se vinde pentru 400. 000 de euro, dar autoritatile.

OPREATIUNEA ICEBERG, ANAF va verifica cele mai mari companii din Romania

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) a anuntat ca a demarat operatiunea Iceberg, reprezentand o actiune ampla de verificare fiscala a celor mai mari companii, acoperind toate domeniile economice din Romania.

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Locul in care va fi amenajata

Cea mai mare plaja artificiala din Romania va fi construita in Capitala. Va fi amenajata pe Lacul Morii, unde va fi dezvoltata si zona de promenada. Investitia presupune, printre altele, construirea unor.

Mii de persoane din judetul Galati au ramas fara curent electric din cauza poleiului. Sunt afectate doua linii de tensiune si 118 posturi de transformare

Sase localitati din judetul Galati nu au curent electric in momentul de fata. Ploaia inghetata de noaptea trecuta a afectat mai multe linii de medie tensiune si posturi de transformare.

Spitalul de Urgenta din Craiova, unde a fost operat Florin Busuioc, a ramas FARA CALDURA in pragul EPIDEMIEI DE GRIPA. Pacientii dorm imbracati cu geci si cu aerotermele la cap

Ministrul Sorina Pintea se pregateste sa anunte epidemie de gripa in Romania, dupa moartea a 36 de romani, iar la Spitalul de Urgenta din Craiova a fost oprita caldura. in spitalul in care i-a fost salv.

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )