Libnet.ro
UNICEF

20:45

Impozite majorate cu 500% pentru cei care isi lasa cladirile in paragina

Antena3 Antena3,
Impozite majorate cu 500% pentru cei care isi lasa cladirile in paragina

Consiliul Local Satu Mare a votat, in sedinta ordinara de joi, majorarea cu 500% a impozitelor cladirilor neintretinute din municipiu, incepand cu 1 ianuarie 2020. continuă pe Antena3

Victima a tragediei din Colectiv, dupa sentintele date de Tribunalul Bucuresti: Drama pentru cei care si-au pierdut copii acolo nu poate fi reparata financiar

Marian Leusteanu, victima care a reusit sa supravietuiasca incendiuluidin Colectiv, a avut o reactie dupa ce Tribunalul Bucurestia pronuntat sentinta in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului.

Propunerea USR pentru consumatorii de droguri a fost adoptata: inchisoare si pentru cei care detin

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege al USR are prevede majorarea pedepselor cu inchisoarea pentru cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea in vanzare, vanzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpararea, detinerea ori alte operatiuni privind circulatia drogurilor de risc, fara drept.

Yaya Toure nu isi lasa fiul sa joace fotbal din cauza rasismului: Tu nu poti sa faci asta

Internationalul ivorian Yaya Toure, acum in China, la Qingdao Huanghai, a declarat ca nu isi lasa fiul sa joace fotbal din cauza rasismului, informeaza lequipe. fr.

Cum vrea Guvernul Orban sa corecteze o parte din efectele OUG 114 asupra Pilonului II de pensii: Cei care au renuntat ar putea reveni in sistem

Cei peste 500 de romani care au ales sa nu mai contribuie la Pilonul II, iar viitoarele contributii sa se vireze exclusiv catre sistemul public de pensii Pilonul I), ar putea sa aiba la dispozitie o perioada tranzitorie in care sa aleaga din nou daca vor sa revina la Pilonul II sau nu. Posibilitatea adoptarii unei astfel de masuri a fost anuntata vineri atat de Ionel Danca seful Cancelariei Guvernului PNL), cat si de Claudiu Nasui parlamentar USR) dupa negocierile privind modificarea prevederilor controversatei Ordonante a lacomiei OUG 114). Vezi in articol cele 4 propuneri care reduc partial o parte din efectele OUG asupra sistemului de pensii private.

Astazi este asteptata sentinta in cazul Colectiv. Ce pedepse au fost cerute pentru cei 13 inculpati

Dupa 4 ani de la tragedia din Colectiv, astazi s-ar putea sa avem parte de o sentinta pentru cei 13 inculpati in acest dosar. in data de 2 decembrie Tribunalul Bucuresti a finalizat dezbaterile in dosarul Colectiv, in care sunt judecati, printre altii, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone si patronii clubului. Sentinta urma .

Amenda uriasa pentru soferii care circula pe linia speciala pentru autobuz. Suma pe care trebuie sa o platesti daca esti prins

Pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala s-a facut o banda unica pentru transportul in comun, insa unii soferi nu tin cont de rolul acestei benzi si o folosesc pentru a ajunge mai repede la semnafor. Acestia ignora faptul ca ingreuneaza si mai mult circulatia rutiera si inca nu pot fi sanctionati, intrucat banda nu a .

Idei de cadou sub 400 de lei pentru o mini-vacanta de iarna exotica

Cei care isi doresc sa le daruiasca celor dragi, de Craciun, experiente exotice, au la dispozitie ce.

VIDEO Agentul imobiliar al viitorului vrea sa vina in Bucuresti: Nu au motive sa se teama cei care activeaza acum in imobiliare

Viitorul agentiilor imobiliare a inceput deja: o platforma online foloseste inteligenta artificiala pentru a cumpara si vinde apartamente in Europa si planuieste sa vina si in Bucuresti. Trebuie sa se teama agentii imobiliari romani, care de zeci de ani traiesc din comisioane de la cumparatorii si vanzatorii de locuinte? Seful platformei Kodit. io da asigurari ca nu sunt motive de teama, intr-un interviu video acordat recent StartupCafe. ro, la Helsinki.

in ce cazuri sunt indreptatiti politistii sa legitimeze o persoana. Ce amenzi risca cei care refuza sa ofere date pentru stabilirea identitatii

Potrivit noilor reglementari, prevazute in legea nr. 192 din 2019, sanctiunile pentru cei care refuza legitimarea vor fi mai mari.

Cat de protejati sunt cei care sesizeaza faptele de coruptie si care va fi noua legislatie in domeniu

Aproape jumatate dintre cetatenii statelor europene nu stiu cui sa se adreseze pentru a raporta actele de coruptie de care iau cunostinta, iar doar 15% dintre cetatenii europeni stiu ca exista reguli care le ofera protectie in cazul in care iau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2852 seconds )