Libnet.ro
UNICEF

12:00

inca 10 cazuri de COVID-19 depistate pe teritoriul Romaniei, in ultimele opt ore. Bilantul a ajuns la 168

B1 B1,
inca 10 cazuri de COVID-19 depistate pe teritoriul Romaniei, in ultimele opt ore. Bilantul a ajuns la 168

Doar in ultimele opt ore, autoritatile romane au depistat inca 10 cazuri de infectie cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei, astfel ca bilantul total al cazurilor din tara a ajuns la. continuă pe B1

Romania tot mai aproape de scenariul trei. inca patru cazuri au fost confirmate cu coronavirus. Bilantul a ajuns la 86

Grupul de Comunicare Strategica a confirmat inca patru cazuri cu coronavirus in Romania. Numarul total al celor infectati ajunge la 86, iar tara noastra se apropie de scenariul trei.

inca doua cazuri de coronavirus, in Mehedinti. Bilantul ajunge la 70 de victime

Inca doua cazuri confirmate de coronavirus, ambele din Mehedinti, au fost anuntate vineri. Astfel, bilantul victimelor ajunge in acest moment la 70 de persoane.

BREAKING NEWS! inca 2 cazuri de coronavirus confirmate. Romania numara 97 de pacienti testati pozitiv

Inca 2 persoane au fost diagnosticate cu Covid-19, sambata dimineata, in tara noastra. Este vorba despre o femeie de 47 de ani,din Bucuresti, care a intrat in contact cu bolnavul cu numar.

inca patru cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 68

ACTUALIZARE - Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri la Constanta, bilantul la nivel national ajungand astfel la 68 de cazuri. --- *ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

inca cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 64

ACTUALIZARE- inca cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate joi in Capitala, numarul total ajungand la 64. Patru dintre cazuri au legatura cu fostul ofiter MAI care a fost internat la Spitalul Dimitrie Gerota. --- * ACTUALIZARE - Numarul cazurilor de coronavirus ajunge la 59. A fost diagnosticat un barbat de 53 de ani din Covasna si inca sase cazuri in Hunedoara. --- * ACTUALIZARE - Alte doua cazuri au fost confirmate, joi seara, in tara noastra. Este vorba despre un sofer de TIR din Mures, care a calatorit in Italia si despre o femeie de 33 de ani care lucreaza in Italia si care s-a intors, marti, in tara.

10 cazuri noi de imbolnavire cu coronavirus in ultimele ore. Romania ajunge la 168 de persoane infectate

Numarul cazurilor de imbolnavire cu noul coronavirus a ajuns la 168 in tara dupa raportarea altor 10 cazuri luni la ora 18. 00, trei dintre acestea in Bucuresti. De la ultima informare, au fost confirmate 10 cazuri noi, dupa cum urmeaza: 4 in Bucuresti, 2 in Ilfov si cate unul in Constanta, Teleorman, Neamt si Mures, au transmis autoritatile.

inca doua cazuri de coronavirus: O femeie din judetul Caras-Severin si un barbat din Bucuresti. in total sunt raportate 88 de imbolnaviri

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat inca doua cazuri de coronavirus in Romania, bilantul total ajungand la 88. Este vorba despre o femeie de 32 de ani din judetul Caras-Severin, venita din.

Pandemie de coronavirus. Ce ar insemna decretarea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei

COVID-19, declarata de Organizatia Mondiala a Sanatatii pandemie, a afectat 122 de tari din lume si a cauzat mai mult de 4. 700 de decese.

CORONAVIRUS |inca doua cazuri de COVID-19 in Romania. Bilantul imbolnavirilor ajunge la 70

UPDATE: Alte doua cazuri de coronavirus in Romania. Este vorba despre un barbat de26 de ani, din Mehedinti venit din Italia pe data de 12. 2020 si o femeie de 52 de ani, din Mehedinti, contact cu.

CORONAVIRUS |inca doua cazuri au fost confirmate in Romania. Bilantul total a ajuns la 118

Inca doua cazuri de contaminare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul total ajungand la 118 persoane. Este vorba de o femeie de 43 ani din Vaslui. Aceasta a venit din Italia si se aflata in.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )