Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate; numarul deceselor in diaspora este 87

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate; numarul deceselor in diaspora este 87

Inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate - opt in Italia, doi in Franta si doi in Marea Britanie - iar numarul deceselor cetatenilor romani din afara tarii din cauza COVID-19 a ajuns la 87, informeaza, marti, Grupul de. continuă pe Wall-Street Ro

Au murit inca 12 romani infectati cu coronavirus. Victimele aveau intre 41 si 97 de ani. Bilantul epidemiei a ajuns la 631 de decese

UPDATE, 27 aprilie, ora 11. 39: Grupul de Comunicare Strategica a anuntat decesul a inca trei romani infectati cu coronavirus. Unul dintre ei, o femeie de 68 de ani, era medic in Botosani. Bilantul epidemiei a.

Au murit inca 4 romani infectati cu coronavirus. Bilantul epidemiei a ajuns la 650 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti dimineata, decesul a inca patru romani infectati cu coronavirus. Pacientii erau din judetele Brasov 2), Ilfov si Timis si aveau varste cuprinse intre 47.

CORONAVIRUS |inca sapte romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor, la nivel national, a ajuns la 608

Inca sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 54 si 92 de ani. Astfel, bilantul deceselor ajunge, in Ro.

Alti 7 pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 608

Alti sapte pacienti care erau internati dupa ce au contactat noul coronavirus au murit la spital, bilantul deceselor ajungand duminica la 608, potrivit informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica.

Alti patru pacienti infectati cu noul coronavirus au murit in spitale. Bilantul deceselor ajunge la 579

Numarul deceselor in randul pacientilor confirmati pozitiv cu noul coronavirus ajunge la 579, dupa ce alte patru personae cu varste cuprinse intre 69 si 79 de ani si-au pierdut viata.

Bilantul deceselor in randurile pacientilor infectati cu noul coronavirus ajunge la 650. inca patru persoane au murit

Inca patru decese au fost raportate in randurile pacientilor infectati cu noul coronavirus, astfel ca bilantul romanilor care au murit in spitale de COVID-19 se ridica la 650, potrivit informatiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategica.

Numarul politistilor de penitenciare infectati cu noul coronavirus a ajuns la 14. ANP: Alti 3 angajati de la Penitenciarul Jilava, testati pozitiv

Numarul politistilor de penitenciare infectati cu virusul SARS-CoV-2 a ajuns, luni, la 14, dupa ce alti trei angajati ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) de la Penitenciarul Jilava, au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus.

CORONAVIRUS |inca patru decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Bilantul mortilor a ajuns la 579

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca inca patru romani infectati cu noul coronavirus au murit. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 69 si 79 de ani, din judetele Hunedoara,.

Noul coronavirus, adus in New York din Europa, nu din China

Cercetari arata ca noul coronavirus a ajuns in statul New York din Europa si nu din China, potrivit guvernatorul statului, Andrew Cuomo, care il acuza pe Donald Trump ca a impus prea tarziu interdictii de calatorie pentru a impidica raspandirea virusului, relateaza Reuters.

Noul coronavirus sta bine pe metalele pretioase. Cat rezista virusul pe bijuterii si pe diverse suprafete INFOGRAFIC

Noul coronavirus rezista cel mai mult timp pe bijuterii, pe manere sau pe tacamuri si cel mai putin pe ambalaje sau pe cutii. Atunci cand vine vorba de temperatura, virusul rezista pana la 28 de zile la 4 grade Celsius, in timp ce la 40 de noul coronavirus rezista pana la 6 ore.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )