Libnet.ro
UNICEF

18:45

Au murit inca 4 romani infectati cu coronavirus. Bilantul epidemiei a ajuns la 650 decese

B1 B1,
Au murit inca 4 romani infectati cu coronavirus. Bilantul epidemiei a ajuns la 650 decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, marti dimineata, decesul a inca patru romani infectati cu coronavirus. Pacientii erau din judetele Brasov 2), Ilfov si Timis si aveau varste cuprinse intre 47. continuă pe B1

inca 12 noi decese legate de coronavirus Bilantul total a ajuns la 631- UPDATE

Autoritatile au anuntat luni dimineata 9 noi decese legate de coronavirus. Victimele au varsta cuprinsa intre 41 de ani si 97 de ani. Trei dintre decese au fost in judetul Mures. Bilantul total al deceselor a ajuns la 628. 30 inca 3 decese, printre care si medicul din Botosani, au fost raportate de autoritati, Astfel, bilantul a ajuns la 631.

Au murit inca 12 romani infectati cu coronavirus. Victimele aveau intre 41 si 97 de ani. Bilantul epidemiei a ajuns la 631 de decese

UPDATE, 27 aprilie, ora 11. 39: Grupul de Comunicare Strategica a anuntat decesul a inca trei romani infectati cu coronavirus. Unul dintre ei, o femeie de 68 de ani, era medic in Botosani. Bilantul epidemiei a.

Alti cinci pompieri de la Detasamentul Cernavoda, infectati cu coronavirus. Numarul acestora a ajuns la 15

Alti cinci pompieri de la Detasamentul Cernavoda au fost confirmati cu coronavirus, numarul total al acestora ajungand la 15, dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, un coleg de-al lor a murit din aceasta cauza.

CORONAVIRUS |inca sapte romani infectati cu COVID-19 au murit. Bilantul deceselor, la nivel national, a ajuns la 608

Inca sapte romani infectati cu noul coronavirus au murit, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 54 si 92 de ani. Astfel, bilantul deceselor ajunge, in Ro.

CORONAVIRUS |inca patru decese ale unor romani infectati cu COVID-19. Bilantul mortilor a ajuns la 579

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata, ca inca patru romani infectati cu noul coronavirus au murit. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 69 si 79 de ani, din judetele Hunedoara,.

inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate; numarul deceselor in diaspora este 87

Inca 12 romani infectati cu noul coronavirus au murit in strainatate - opt in Italia, doi in Franta si doi in Marea Britanie - iar numarul deceselor cetatenilor romani din afara tarii din cauza COVID-19 a ajuns la 87, informeaza, marti, Grupul de.

608 romani au murit infectati cu coronavirus. Printre victime, o femeie din Bacau cu gripa si Covid-19

Grupul de Comunicare Strategica al Guvernului Romaniei a anuntat, astazi, ca numarul romanilor morti de coronavirus a ajuns la 608, dupa ce alte sapte persoane si-au pierdut viata.

CORONAVIRUS |inca 11 decese ale unor romani infectati cu COVID-19: Bilantul victimelor ajunge la 619

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 11 decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane cu varste cuprinse intre 37 si 89 de ani. Astfel bilantul victimelor, la.

inca 4 romani au murit de COVID-19, in Romania. Bilantul a ajuns la 579

Inca 4 decese provocate de COVID-19 au fost anuntate, sambata, de autoritati.

O femeie din Stefan Voda a pierdut lupta cu noul coronavirus. Bilantul deceselor in R. Moldova a ajuns la 102

O femeie de 59 ani, din raionul Stefan-Voda, a murit de COVID-19. Ea mai suferea de hipotiroidie si obezitate gr. Pana la ora actuala, au fost inregistrate 102 de decese cauzate de COVID-19, dintre care cinci decese in randurile lucratorilor medicali, iar in optsprezece cazuri este vorba despre locuitori ai Transnistriei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )