Libnet.ro
UNICEF

21:00

inca un angajat al Televiziunii nationale are coronavirus

România Liberă România Liberă,
inca un angajat al Televiziunii nationale are coronavirus

Un nou caz de infectare cu Covid-19 a fost depistat printre angajatii TVR, a anuntat, marti, un comu. continuă pe România Liberă

TVR anunta un nou caz de coronavirus in institutie

Inca un angajat al Televiziunii publice a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Este al saselea angajat al TVR infectat cu noul coronavirus de la inceputul epidemiei in tara noastra. in.

Un nou caz de COVID-19 la Acces Direct. Filmarile au fost oprite

Filmarile pentru Acces Direct au fost oprite dupa ce a fost confirmat un nou caz de COVID-19 in echipa emisiunii de la Antena 1.

Dan Petrescu, decizie socanta dupa ce a aflat ca are coronavirus

Desi antrenorul CFR Cluj, Dan Petrrescu, a fost internat intr-un spital din oras dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus, acesta a fost surprins pe strada. Dan Petrescu purta masca de protectie, dar o purta pe frunte. Dan Petrescu, decizie soc dupa ce a aflat ca este infectat cu coronavirus Dan Petrescu, antrenorul CFR Cluj, .

Filmarile pentru Acces Direct au fost oprite in urma unui nou caz de COVID-19 in echipa emisiunii

Au fost oprite filmarile pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Anuntul vine la aproximativ o saptamana de cand Vulpita si Viorel, vedetele show-ului in acest an, s-au infectat cu coronavirus, scrie Pagina de Media.

Lovitura pentru Antena 1. Acces Direct suspenda filmarile. Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat in randul echipei, dupa Vulpita si Viorel

Filmarile emisiunii Acces Direct au fost suspendate pentru moment. in randul echipei de productie s-a descoperit un alt caz de COVID-19, dupa cele doua rezultate pozitive ale Veronicai Vulpita) si Viorel de.

Xavi, fostul fotbalist de la Barcelona, are coronavirus. Voi ramane izolat pana ma voi insanatosi

Xavier Hernandez Creus, fostul star de la Barcelona, actualul antrenor lui Al-Sadd Qatar), a confirmat publicului ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Sportivul de 40 de ani, care a castigat Campionatul.

DHL Express Romania are un nou director general

DHL Express Romania are un nou director general incepand cu data de 1 iulie 2020: Agnieszka Blas, care va conduce o echipa formata din peste 500 de angajati ce ofera servicii pentru aproape 6. 000 de clienti si opereaza o retea de 25 de centre de expedieri la nivel national, potrivit unui comunicat al companiei de logistica.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )