Libnet.ro
UNICEF

14:00

inca o banca dispare din Romania

Antena3 Antena3,
inca o banca dispare din Romania

Fuziunile din piata bancara din Romania au luat amploare in ultima perioada, mai multe institutii de credit fiind inghitite rand pe rand de alte banci straine. Consiliul Concurentei analizeaza. continuă pe Antena3

inca o banca dispare din Romania

Fuziunile din piata bancara din Romania au luat amploare in ultima perioada, mai multe institutii de credit fiind inghitite rand pe rand de alte banci straine.

inca o banca va pleca din Romania. Ce se intampla cu clientii ei

Sistemul bancar european simte nevoie de consolidare pentru a se bate, de la egal la egal, cu gigantii americani. Fuziunile si achizitiile sunt necesare in aceasta perioada, iar schimbarile se simt si pe piata din Romania. La nivel european, e nevoie de consolidare in sistemul bancar, iar gigantii din domeniu cauta sa se extinda. Primele [] .

Digi24: Papa Francisc a plecat din Romania. Povestea fotografiei facute in interiorul aeronavei TAROM

Papa Francisc a plecat din Romania, la bordul aeronavei TAROM cu numele Alexandru Ioan Cuza.

Mesajul Papei Francisc, dupa plecarea din Romania

Papa Francisc a scris duminica, pe Twitter, la putin timp dupa plecarea din Romania, un mesaj pentru romani, in limba romana. Este o premiera, in cele 3 zile de vizita in tara noastra. Fecioara Maria.

Curcubeu la Sibiu, la plecarea Papei din Romania

Un curcubeu a aparut deasupra Sibiului in momentul in care aeronava in care se afla Papa se pregatea sa decoleze, la incheierea vizitei apostolice de trei zile in Romania. Judetul Sibiu a fost sub avertizare cod portocaliu de vijelii si grindina, dar norii au disparut cu cateva minute inainte de sosirea Papei la aeroport.

Papa Francisc, mesaj pe Twitter dupa plecarea din Romania: Ma rog ca Fecioara Maria sa va calauzeasca pe calea credintei

Papa Francisc, care s-a aflat in Romania timp de trei zile, intr-o vizita istorica a transmis si pe Twitter un mesaj catre romani, carora le spune ca se roaga ca Fecioara Maria sa ii calauzeasca pe calea credintei.

Papa Francisc, mesaj in limba romana pe Twitter dupa plecarea din Romania: Ma rog ca Fecioara Maria sa va calauzeasca pe calea credintei

Papa Francisc, care s-a aflat in Romania timp de trei zile, intr-o vizita istorica, a scris pe Twitter un mesaj in limba romana, in care transmite ca se roaga ca Fecioara Maria sa ii calauzeasca pe romani pe calea credintei.

Imagine spectaculoasa din Romania postata de Papa Francisc pe contul de Instagram - FOTO

Papa Francisc a postat o fotografie spectaculoasa, pe contul personal de Instagram, dupa a doua zi petrecuta in Romania. Suveranul Pontif a ales o imagine in care se afla langa statuia Maicii Domnului,.

Pongo, cainele care il apara pe Papa Francisc in vizita din Romania

Cainele Pongo face parte din tabloul putin mai picant al vizitei Papei Francisc in Romania. Patrupedul detecteaza eventuale pachete explozive. Suveranul Pontif s-a intalnit cu Pongo vineri si s-a bucutrat de.

Business report: Datoria publica - imprumutam mai mult decat restituim. Datoria creste sau scade?; Cluj-Napoca a devenit orasul cu cele mai scumpe terenuri din Romania; Topul salariilor in IT si perspectiva. Cine pluseaza cu mari castiguri

Un nou pas Uber: Si cine nu are masina poate fi sofer pentru companie. Din luna ianuarie, Uber a incheiat un parteneriat cu startup-ul Fair in California, prin care soferii pot inchiria masini. Rusii vor sa cumpere un combinat chimic in Romania. Proprietarul este Ioan Niculae. O companie ruseasca si-a manifestat interesul pentru achizitionarea activelor combinatului Ga-Pro-Co Chemicals.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )