Libnet.ro
UNICEF

22:00

Mesajul Papei Francisc, dupa plecarea din Romania

Antena3 Antena3,
Mesajul Papei Francisc, dupa plecarea din Romania

Papa Francisc a scris duminica, pe Twitter, la putin timp dupa plecarea din Romania, un mesaj pentru romani, in limba romana. Este o premiera, in cele 3 zile de vizita in tara noastra. Fecioara Maria. continuă pe Antena3

Papa Francisc, mesaj pe Twitter dupa plecarea din Romania: Ma rog ca Fecioara Maria sa va calauzeasca pe calea credintei

Papa Francisc, care s-a aflat in Romania timp de trei zile, intr-o vizita istorica a transmis si pe Twitter un mesaj catre romani, carora le spune ca se roaga ca Fecioara Maria sa ii calauzeasca pe calea credintei.

Papa Francisc, mesaj in limba romana pe Twitter dupa plecarea din Romania: Ma rog ca Fecioara Maria sa va calauzeasca pe calea credintei

Papa Francisc, care s-a aflat in Romania timp de trei zile, intr-o vizita istorica, a scris pe Twitter un mesaj in limba romana, in care transmite ca se roaga ca Fecioara Maria sa ii calauzeasca pe romani pe calea credintei.

Mesajul Papei Francisc catre romii din Blaj: Cer iertare, in numele Bisericii, pentru momentele cand v-am discriminat

Ultima escala a Papei Francisc in cadrul vizitei istorice din Romania a avut loc tot la Blaj, la Biserica Greco-Catolica din cartierul romilor.

VIDEO Mesajul Papei Francisc catre romi, la Blaj: Cer iertare, in numele Bisericii, pentru momentele cand v-am discriminat

Ultima escala a Papei Francisc in cadrul vizitei istorice din Romania a avut loc tot la Blaj, la Biserica Greco-Catolica din cartierul romilor.

Papa Francisc, mesaj in limba romana, pe Twitter, dupa plecarea din tara noastra: Ce a transmis Suveranul Pontif

Papa Francisc a postat un mesaj pe Twitter la scurt timp dupa plecarea din Romania. Mesajul a fost transmis de Suveranul Pontif in limba romana. Fecioara Maria sa-si intinda ocrotirea ei de mama.

Ce a aparut pe contul de Instagram al Papei Francisc, dupa prima zi petrecuta in Romania - FOTO

Papa Francisc a postat mai multe fotografii, pe contul personal de Instagram, dupa prima zi petrecuta in Romania. Suveranul Pontif a ales fotografii imortalizate in Catedrala Mantuirii Neamului si.

Mesajul Papei Francisc, inainte de vizita in Romania: Rugati-va pentru mine!

Papa Francisc a transmis, joi, in ajunul primei sale vizite in Romania, un scurt mesaj pe Twitter in care ii anunta pe credinciosi despre eveniment si le cere sa se roage pentru el. Maine voi fi i.

Mesajul Papei Francisc, in ajunul vizitei in Romania: Rugati-va pentru mine!

Papa Francisc a transmis, joi, in ajunul primei sale vizite in Romania, un scurt mesaj pe twitter in care ii anunta pe credinciosi despre eveniment si le cere sa se roage pentru el.

Mesajul Papei Francisc pentru romani la finalul ceremoniei de pe Campia Libertatii: Aici, la Blaj, pe pamant de martiriu, va aduc omagiul meu voua

Papa Francisc i-a salutat in ultimul sa mesaj sustinut pe Campia Libertatii pe toti cei prezenti la Blaj, pe presedintele Klaus Iohannis si pe ceilalti reprezentanti ai autoritatilor prezenti.

Mesajul Papei Francisc la Iasi. Cand va veni sfarsitul lumii

Papa Francisc a afirmat sambata, la intalnirea mariana cu tinerii si familiile desfasurata in Piata Palatului Culturii din Iasi, ca simte alaturi de cei prezenti caldura de a fi in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )