Libnet.ro
UNICEF

09:46

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 72

Hotnews Hotnews,
 Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 72

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 72, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 70

Ultimul bilant al Institutul National de Sanatate Publica arata ca 70 de persoane au murit din cauza virusului gripal.

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 68

O femeie de 58 de ani din Galati, care avea si alte probleme medicale si nu fusese vaccinata, a murit din cauza gripei la un spital din oras. Numarul deceselor ajunge astfel la 68.

Numarul total al deceselor cauzate de gripa a ajuns la 67

Numarul total al persoanelor care au murit din cauza gripei in acest sezon a ajuns la 67, vineri fiind confirmate patru decese, din care trei in judetul Prahova si unul in Timis, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

Gripa a facut nca o victima, n Galati. Numarul deceselor a ajuns la 68

Inca o persoana a murit din cauza gripei, numarul deceselor provocate de boala in acest sezon de iarna ajungand la 68, potrivit unei informari de sambataa Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile.

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 69

Inca o femeie a muri din cauza gripei, astfel ca numarul total al deceselor cauzate de virusul gripal in acest sezon rece a ajuns la 69.

Numarul DECESELOR cauzate de GRIPA a ajuns la 64. Ultima VICTIMA, un barbat de 51 de ani din Prahova

Gripa continua sa faca victime. Bilantul romanilor ucisi de virusul gripal a ajuns la 64. inca o persoana a murit, vineri, din cauzagripei, potrivit unei informari de vineri a Centrului National de.

Au fost confirmate alte sapte decese provocate de gripa. Numarul total al deceselor a ajuns la 79

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 79. Potrivit ultimei informari a Institutului National de Sanatate Publica, au fost confirmate alte sapte decese provocate de gripa, fiind vorba despre trei femei si patru barbati cu varste cuprinse intre 20 si 73 de ani, toate avand si alte afectiuni si nefiind vaccinate.

Numarul deceselor din R.Moldova cauzate de gripa a ajuns la 12

Douasprezece persoane, printre care si un copil, au murit in urma complicatiilor date de gripa, in perioada 1 octombrie 31 ianuarie. Autoritatile spun ca niciuna dintre victime nu era vaccinata contra virusului gripal, desi toate faceau parte din categoria cu risc sporit de imbolnavire, transmite IPN.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )