Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un baron local scos din schema de Marcel Ciolacu. Marian Oprisan confirma tensiunile cu seful PSD

B1 B1,
inca un baron local scos din schema de Marcel Ciolacu. Marian Oprisan confirma tensiunile cu seful PSD

Candidatura lui Marian Oprisan pentru un loc la Senat a fost respinsa miercuri, 21 octombrie, de conducerea PSD. Lista candidatilor de la Vrancea a fost invalidata de Consiliul Politic National, dupa ce Oprisan a . continuă pe B1

MARCEL CIOLACU: Nici astazi Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, dupa conferinta de presa sustinuta de presedintele Klaus Iohannis, ca nici cu aceasta ocazie seful statului nu a propus vreo masura pentru combaterea pandemiei.

Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata a Alinei Bica. Marcel Ciolacu a facut anuntul

Mai avem aproape doua luni pana la Alegerile Parlamentare din decembrie. Partidele au inceput sa-si anunte viitorii candidati si listele aferente, atat a Senat, cat si la Camera Deputatilor. Marcel Ciolacu anunta de ieri, o parte din viitorii candidati. Printre acestia se numara si avocata Laura Vicol. Ce se intampla cu Laura Vicol, fosta avocata .

MARCEL CIOLACU: inchidem scolile, dar tinem alegerile

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut luni ca autoritatile trateaza cu dubla masura criza sanitara, referindu-se astfel la inchiderea scolilor, precum si la dorinta PNL si a presedintelui Iohannis de a tine alegerile parlamentare, potrivit g4media.

MARCEL CIOLACU: Marti validam listele de candidati la parlamentare in Comitetul Politic National

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca marti vor fi validate, in cadrul Comitetului Politic National, listele de candidati ale partidului pentru alegerile parlamentare.

Marcel Ciolacu: Liberalii lucreaza de zor la simulari pentru a majora TVA-ul. Preturile vor creste pana la cer si peste un milion de romani vor ajunge sub pragul saraciei

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a acuzat PNL ca i-a mintit pe romani in privinta majorariisalariilor pentru profesori si a pensiilor, iar acum mint in legatura cu taxele si impozitele. Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Romanii nu mai pot fi pacaliti

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a mintit in legatura cu cresterea pensiilor si a salariilor cadrelor didactice, precum si in legatura cu masurile de protectie si sprijin destinate personalului sanitar aflat in prima linie in lupta cu pandemia, iar acum, desi promite ca nu va creste taxele, lucreaza la cresterea TVA, conform News. ro.

Marcel Ciolacu: Nici astazi, Iohannis nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca nici astazi nu o propus nicio masura pentru combaterea pandemiei. Liderul social-democratilor a declarat ca partidul sau are si solutiile si oamenii pregatiti pentru a recapata controlul asupra pandemiei.

Oprisan: Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD. Motivul pentru care a propus invalidarea listelor imi scapa

Marian Oprisan a declarat ca Marcel Ciolacu nu e stapanul PSD si nu intelege motivul pentru care a propus Consiliului Politic National invalidarea listelor PSD Vrancea pentru alegerile parlamentare. Acesta a adaugat ca nici nu a vrut sa candideze pentru un loc la Senat, insa primarii, colegii din organizatia social-democrata au decis, cu unanimitate de voturi lista de candidati.

Citu: Marcel Ciolacu, acum ca ai mostenit hamsterul lui Dragnea nu-l lasa nemancat. incepe sa faca urat

Ministrul de Finante, Florin Citu, ii solicita liderului PSD, Marcel Ciolacu, sa ii explice inginerului pe care il pastreaza presedinte la comisia economica cu ce se ocupa aceasta comisie si sa verifice daca stie sa citeasca sau sa foloseasca mail-ul, mentionand ca l trimite personal, in fiecare luna, toate informatiile referitoare la executia bugetara si datorie publica.

Florin Citu: PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei!

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sustine ca PSD a distrus economia Romaniei. Marcel Ciolacu, veti plati toti pentru distrugerea economiei, a scris demnitarul liberal, pe Facebook. Ce.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )