Libnet.ro
UNICEF

12:00

inca un deces cauzat de COVID-19 in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
inca un deces cauzat de COVID-19 in Republica Moldova

In seara zilei de luni, 13 aprilie, a fost inregistrat un nou deces din cauza infectiei COVID-19. Este vorba despre o femeie de 63 ani, din Stefan Voda. Aceasta a fost internata la Spitalul Clinic Republican pe 3 aprilie, in stare grava, avand alte maladii cronice concomitente. Medicii nu au mai putut salva pacienta. continuă pe Adevărul

inca o persoana a murit de COVID-19 in Republica Moldova

O femeie de 62 de ani din Tiraspol a murit, sambata dimineata, de COVID-19. Pacienta a decedat la spitalul din Slobozia, regiunea transnistreana, unde a fost internata in stare grava, cateva zile in urma, insa nu a mai putut fi salvata de medici. in total, 30 de persoane au murit in Republica Moldova de COVID-19, dintre care cinci cetateni sunt din stanga Nistrului.

Peste 50 de angajati MAI, infectati cu COVID-19 in Republica Moldova

53 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova au fost infectati cu virusul COVID-19. Patru din acestia au fost deja externati, sapte angajati primesc tratament la domiciliu, iar 42 sunt spitalizati.

Tineri din Romania si Republica Moldova au cantat, alaturi de muzicieni din intreaga lume, imnulEuropei, Oda bucuriei

Tineri din Romania si Republica Moldova au participat, din studiourile de acasa, la un proiect global care a reunit 140 de muzicieni din 30 de tari si de pe sase continente, sub egida retelei de orchestre Better Together. in perioada de autoizolare din cauza pandemiei COVID-19, tinerii muzicieni au inregistrat online Oda Bucuriei de Beethoven, care este si imnul Uniunii Europene.

Al 11-lea deces cauzat de infectia cu COVID-19 in judetul Mures. Victima are 51 de ani

Numarul victimelor in Romania a ajuns la 282. Printre decesele raportate in dimineata zilei de sambata, 11 aprilie, se numara si unul din judetul Mures.

Ajutorul umanitar din partea Chinei va ajunge astazi in institutiile medicale din Republica Moldova

Cele peste 3 tone de ajutor umanitar din partea Chinei pentru Moldova vor ajunge astazi in institutiile medicale din tara. Ajutorul umanitar include echipamente de protectie individuala pentru personalul medical, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )