Libnet.ro
UNICEF

12:15

Peste 50 de angajati MAI, infectati cu COVID-19 in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Peste 50 de angajati MAI, infectati cu COVID-19 in Republica Moldova

53 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova au fost infectati cu virusul COVID-19. Patru din acestia au fost deja externati, sapte angajati primesc tratament la domiciliu, iar 42 sunt spitalizati. continuă pe Adevărul

inca o persoana a murit de COVID-19 in Republica Moldova

O femeie de 62 de ani din Tiraspol a murit, sambata dimineata, de COVID-19. Pacienta a decedat la spitalul din Slobozia, regiunea transnistreana, unde a fost internata in stare grava, cateva zile in urma, insa nu a mai putut fi salvata de medici. in total, 30 de persoane au murit in Republica Moldova de COVID-19, dintre care cinci cetateni sunt din stanga Nistrului.

Tineri din Romania si Republica Moldova au cantat, alaturi de muzicieni din intreaga lume, imnulEuropei, Oda bucuriei

Tineri din Romania si Republica Moldova au participat, din studiourile de acasa, la un proiect global care a reunit 140 de muzicieni din 30 de tari si de pe sase continente, sub egida retelei de orchestre Better Together. in perioada de autoizolare din cauza pandemiei COVID-19, tinerii muzicieni au inregistrat online Oda Bucuriei de Beethoven, care este si imnul Uniunii Europene.

inca doua persoane au murit de COVID-19. Bilantul total al deceselor a urcat la 34 in Republica Moldova

O femeie de 69 de ani din orasul Tiraspol, dar si un barbat de 70 de ani din Glodeni au murit dupa ce a fost infectati cu COVID-19. Femeia a fost internata in spitalul din Slobozia, pe 5 aprilie, fiind in stare grava. Ea a fost contectata la respiratie artificiala. Presa din regiunea transnistreana scrie ca aceasta mai suferea de diabet zaharat si probleme cardiace.

Coronavirus la inca un camin de batrani din Galati. Doi varstnici si doi angajati sunt infectati. Primarul Ionut Pucheanu: Toti ceilalti sunt in carantina

Doi batrani si doi angajati ai Caminului pentru Persoane Varstnice Sf. Spiridon din Galati au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Primarul din Galati a precizat ca acum toate celelalte persoane de.

Ajutorul umanitar din partea Chinei va ajunge astazi in institutiile medicale din Republica Moldova

Cele peste 3 tone de ajutor umanitar din partea Chinei pentru Moldova vor ajunge astazi in institutiile medicale din tara. Ajutorul umanitar include echipamente de protectie individuala pentru personalul medical, transmite IPN.

inca un deces cauzat de COVID-19 in Republica Moldova

In seara zilei de luni, 13 aprilie, a fost inregistrat un nou deces din cauza infectiei COVID-19. Este vorba despre o femeie de 63 ani, din Stefan Voda. Aceasta a fost internata la Spitalul Clinic Republican pe 3 aprilie, in stare grava, avand alte maladii cronice concomitente. Medicii nu au mai putut salva pacienta.

Ce angajati mai sunt la cautare in plina criza

Joburile ramase active in piata sunt cele legate direct de vicii consultant vanzari tigarete electronice) si alte activitati obligatorii in evolutia fireasca a vietii socio-economice contabilitatea). Chiar si asa, numarul lor este mult mai mic decat cel al posturilor promovate in lunile anterioare, arata o analiza a MAD intelligence.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )