Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un deces provocat de coronvirus in Romania: Femeie de 80 de ani, din Bacau. Bilantul a ajuns la 24 de victime

B1 B1,
inca un deces provocat de coronvirus in Romania: Femeie de 80 de ani, din Bacau. Bilantul a ajuns la 24 de victime

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in noaptea de joi spre vineri,a mai fost raportat dupa ora 00. 45, un deces al unei persoane confirmata cu noul coronavirus. Este vorba despre o femeie,. continuă pe B1

UPDATE Al treisprezecelea deces provocat de coronavirus in Romania - o femeie de 72 de ani din Caras-Severin

Al treisprezecelea deces din cauza coronavirusului a fost confirmat in Romania miercuri. Este vorba despre o femeie de 72 de ani din judetul Caras-Severin, care se intorsese din Spania si era izolata la domiciliu din 20 martie.

Coronavirus in Romania: Numarul deceselor a ajuns la 24. Ultimul pacient decedat, o femeie de 80 de ani din Bacau

Numarul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns in Romania la 24, dupa ce o femeie de 80 de ani din judetul Bacau a murit la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi. Cazul barbatului de 49 de ani decedat in Timisoara: De doua ori diagnosticat cu pneumonie, de doua ori neinternat Infectia COVID-19, confirmata in ziua mortii.

inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus, un barbat de 81 de ani din Bucuresti. Bilantul a ajuns la 25 de decese

Inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, un barbat de 81 de ani din Bucuresti. Bilantul a ajuns la 25 de decese.

Mandat de arestare pentru tanarul care a ucis cu toporul o femeie de 80 de ani pentru 2 lei

Barbatul a patruns in locuinta batranei cu intentia de a o jefui. Dupa ce s-a intalnit cu femeia, a lovit-o in nestire cu un topor si i-a furat 2 lei si cerceii.

Un nou deces provocat de coronavirus la Timis. in total, 26 de persoane au murit la nivel national

Un barbat in varsta de 65 ani, din judetul Timis, a murit din cauza infectiei cu coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 26 pe teritoriul Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )