Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus, un barbat de 81 de ani din Bucuresti. Bilantul a ajuns la 25 de decese

Adevărul Adevărul,
inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus, un barbat de 81 de ani din Bucuresti. Bilantul a ajuns la 25 de decese

Inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, un barbat de 81 de ani din Bucuresti. Bilantul a ajuns la 25 de decese. continuă pe Adevărul

inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus

Inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, o feme.

Al optulea deces, in Romania, al unei persoane cu coronavirus. Pacientul era internat la Craiova

Cel mai recent caz de deces, pe teritoriul Romaniei, al unei persoane cu coronavirus a fost anuntat .

inca un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus: bilantul a urcat la 26 de morti

Vineri seara a mai murit o persoana diagnosticata cu coronavirus, bilantul ajungand, astfel, la 26 de decese in Romania.

Al 18-lea deces al unei persoane infectate cu coronavirus. Este vorba de o femeie de 76 de ani din Cluj

O femeie de 76 de ani din Cluj a murit, dupa ce a fost diagnosticata cu coronavirus, bilantul ajungand astfel la 18 morti la nivel national.

Barbat urmarit penal, dupa ce a tusit in fata unei persoane, ca sa faca o farsa

Un barbat, imbracat intr-un costum artizanal din frunze, asemanator unui tufis, a tusit in fata unei persoane care trecea pe strada, incercand sa faca o farsa, relateaza Mediafax. Persoana vatamata s-a speriat si a chemat Politia, iar individul care a facut aceasta gluma este urmarit penal, anunta Parchetul General.

inca un roman infectat cu noul coronavirus a murit: bilantul ajunge la 24. Ultimul deces, o pacienta de 80 de ani

Inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, o femeie de 80 de ani internata la Iasi. Bilantul a ajuns la 24 de decese.

inca un deces cauzat de coronavirus - un barbat de 75 de ani din Iasi. Numarul deceselor cauzate de coronavirus in Romania a ajuns la 23

Inca un deces al unei persoane confirmate cu noul coronavirus a fost anuntat joi seara, fiind vorba de un barbat de 75 de ani din Iasi. Numarul total al deceselor la nivel national a ajuns la 23.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 1029

ACTUALIZARE - 07:13 - inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, o femeie de 80 de ani internata la Iasi. Bilantul a ajuns la 24 de decese.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )