Libnet.ro
UNICEF

23:30

inca un deces in urma incendiului de la Piatra Neamt. Numarul mortilor a ajuns la 11

România Liberă România Liberă,
inca un deces in urma incendiului de la Piatra Neamt. Numarul mortilor a ajuns la 11

Inca un pacient grav ranit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt a murit, numarul deceselor aju. continuă pe România Liberă

Mihai Grecea, supravietuitor la Colectiv, in urma incendiului de la Piatra Neamt: Ministrul Tataru a mintit! ii cer demisia!

Mihai Grecea, unul dintre supravietuitorii incendiului de la Colectiv, a reactionat pe pagina sa de socializare in urma tragediei de la ATI din Piatra Neamt. Grecea il acuza pe ministrul Sanatatii, Nelu Tatatru, ca nu a semnat niciodata un ordin care ar fi permis acum transferul pacientilor arsi la tratament in alta tara si ii cere demisia.

Victimele incendiului de la Piatra Neamt vor fi identificate cu ajutorul ADN

Unsprezece persoane si-au pierdut viatain urma incendiului care a izbucnit, sambata seara, la sectia de terapie intensiva de la Spitalul dinPiatra Neamt. Acesteavor fi identificate cu.

inca un pacient din salonul mortii a decedat. Bilantul incendiului din Piatra Neamt urca la 12 morti

Inca un pacient din salonul mortii de la Spitalul din Piatra Neamt a murit, bilantul ajungand la 11 morti.

inca un pacient din salonul mortii a decedat. Bilantul incendiului din Piatra Neamt urca la 11 morti

Bilantul deceselor cauzate de incendiul de la Piatra Neamt a crescut, ajungand la 11. Pacientul transportat la spitalul din Pascani a murit luni dimineata, 16 noiembrie.

Presedintele Israelului a transmis condoleante pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt

Presedintele Israelului, Reuven Rivlin, a transmis condoleante pentru victimele incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt si recuperare rapida pentru cei raniti, conform unui mesaj publicat pe pagina de facebook a Ambasadei Israelului in Romania.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt. Suveranul Pontif a transmis si un mesaj de compasiune (VIDEO)

Papa Francisc s-a rugat in cursul zilei de duminica pentruvictimele incendiului de la Piatra Neamt, acolo unde zece persoane au decedat in sectia ATI, iar alte 6 sunt in stare critica. La finalul predicii.

Ambasadorul SUA la Bucuresti l-a felicitat pe premierul Ludovic Orban pentru raspunsul prompt si profesionist, in cazul incendiului de la Piatra-Neamt. Diplomatul a solicitat arborarea steagului in berna

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, l-a felicitat pe primul ministrul Ludovic Orban, pentru raspunsul prompt in cazul incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. Totodata,.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

Presedintele Israelului, mesaj dupa tragedia de la Piatra Neamt: Gandurile noastre se indreapta catre familiile victimelor Ne rugam pentru recuperarea rapida a celor raniti

Reuven Rivlin, presedintele Israelului, transmite un measj de contoleante familiilor persoanelor decedate in timpul incendiului de la Piatra-Neamt. Gandurile noastre se indreapta catre familiile victimelor.

Ion Cristoiu: in cazul incendiului de la Piatra Neamt, Guvernul va merge pe arestari rapide

Editorialistul Ion Cristoiu a estimat, duminica, intr-o interventie la Subiectiv, ca Guvernul liberal si presedintele Klaus Iohannis isi vor imparti sarcinile in ceea ce priveste abordarea tragediei de la Piatra Neamt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )