Libnet.ro
UNICEF

23:15

inca un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus: bilantul a urcat la 26 de morti

Adevărul Adevărul,
inca un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus: bilantul a urcat la 26 de morti

Vineri seara a mai murit o persoana diagnosticata cu coronavirus, bilantul ajungand, astfel, la 26 de decese in Romania. continuă pe Adevărul

Al optulea deces, in Romania, al unei persoane cu coronavirus. Pacientul era internat la Craiova

Cel mai recent caz de deces, pe teritoriul Romaniei, al unei persoane cu coronavirus a fost anuntat .

inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus, un barbat de 81 de ani din Bucuresti. Bilantul a ajuns la 25 de decese

Inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, un barbat de 81 de ani din Bucuresti. Bilantul a ajuns la 25 de decese.

inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus

Inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, o feme.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 1292

ACTUALIZARE - 20:42 - inca un deces al unei persoane confirmate cu coronavirus a fost anuntat, vineri seara fiind vorba de un barbat de 65 de ani din judetul Timis, cunoscut cu afectiuni cardiovasculare. Bilantula urcat astfel la 26 de morti. --- *ACTUALIZARE - 18:32 - inca o persoana diagnosticata cu coronavirus a murit, fiind vorba despre un barbat de 81 de ani din Bucuresti, despre care medicii nu au transmis ca ar fi avut si alte comorbiditati. Numarul deceselor a ajuns la 25. --- *ACTUALIZARE - 13:31 - Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus a ajuns vineri la 1292 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost diagnosticate 263 de persoane, fiind cel mai mare numar inregistrat de la declansarea epidemiei in Romania. Un numar de 32 de pacienti se afla la ATI, starea a 24 dintre ei fiind grava. * ACTUALIZARE - 07:13 - inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, o femeie de 80 de ani internata la Iasi. Bilantul a ajuns la 24 de decese.

Al 18-lea deces al unei persoane infectate cu coronavirus. Este vorba de o femeie de 76 de ani din Cluj

O femeie de 76 de ani din Cluj a murit, dupa ce a fost diagnosticata cu coronavirus, bilantul ajungand astfel la 18 morti la nivel national.

inca un deces cauzat de coronavirus - un barbat de 75 de ani din Iasi. Numarul deceselor cauzate de coronavirus in Romania a ajuns la 23

Inca un deces al unei persoane confirmate cu noul coronavirus a fost anuntat joi seara, fiind vorba de un barbat de 75 de ani din Iasi. Numarul total al deceselor la nivel national a ajuns la 23.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 1029

ACTUALIZARE - 07:13 - inca un deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat vineri noapte, o femeie de 80 de ani internata la Iasi. Bilantul a ajuns la 24 de decese.

Arafat: Sunt 794 de persoane confirmate cu coronavirus, 79 vindecate si 12 decese

Un numar de 794 de persoane au fost confirmate cu coronavirus pana marti seara, fiind inregistrate 1.

SITUATIA COVID-19 IN ROMANIA: Bilantul imbolnavirilor ajunge la 794

ACTUALIZARE - 10:00 - Al 13-lea deces al unei persoane diagnosticate cu coronavirus a fost inregistrat miercuri. Este o femeie din judetul Caras-Severin in varsta de 72 de ani transferata marti seara la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timisoara, de la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, sectia ATI. --- Italia este cea mai afectata tara din lume, in acest moment cu 6. 077 de decese, fiind in carantina totala in incercarea de a opri raspandirea infectarilor din cea mai lovita regiune de nord, Lombardia. Coronavirusul s-a raspandit rapid pe glob, afectand mai mult de 160 de tari si cauzand moartea a 16. 000 de persoane. Sunt mai mult de 400. 000 de cazuri confirmate in lume. Europa este acum epicentrul crizei iar Statele Unite se confrunta cu numeroase cazuri.

Un nou deces in Romania din cauza coronavirusului: Bilantul- 18 pacienti decedati

Un nou caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus a fost inregistrat in Romania, bilantul urcand astfel la 18. Este vorba despre o femeie in varsta de 76 ani, din judetul Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )