Libnet.ro
UNICEF

09:15

inca doua ZILE LIBERE in august! Anuntul de ULTIM MOMENT al Guvernului: MINIVACANTA PENTRU BUGETARI

B1 B1,
inca doua ZILE LIBERE in august! Anuntul de ULTIM MOMENT al Guvernului: MINIVACANTA PENTRU BUGETARI

Salariatii din sectorul public se pregatesc de o minivacanta. Premierul Dancila a anuntat inca doua zile libere, luna aceasta, pentru bugetari. Avem o veste buna pentru angajatii din sectorul public. continuă pe B1

Noi zile libere in 2018: cand te lasa statul sa stai acasa mai mult

Daca esti bugetar, Guvernul Dancila iti ofera o mica vancanta de 5 zile in saptamana in care se comemoreaza Adormirea Maicii Domnului. Guvernul vrea sa castige simpatie de la electorat, asa ca ofera din nou zile libere pentru bugetari, pe care sa le lege cu ziua libera legala din 15 august. Prin urmare, toti bugetarii [].

Aproximativ 800 de grenade din Primul Razboi Mondial, recuperate in ultimele doua zile din depozitul subteran de munitie descoperit la Toplita

Aproximativ 800 de grenade din Primul Razboi Mondial au fost scoase la suprafata in ultimele doua zile din depozitul subteran de munitie neexplodata descoperit la Toplita in timpul unor sapaturi la reteaua de canalizare.

CSM, lovitura DURA pentru procurorii de elita ai DNA - Onea si Negulescu. Anuntul de ULTIM MOMENT

Sectia pentru procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, dupa ce Parchetul General a decis cercetarea acestora sub control judiciar.

Guvernul anunta ca 16 si 17 august vor fi zile libere pentru angajatii din sectorul public

Guvernul va stabili, in sedinta de joi, ca 16 si 17 august vor fi zile nelucratoare pentru angajatii din sectorul public, a anuntat premierul Viorica Dancila, potrivit Agerpres.

Vestea asteptata de toti angajatii. Romanii vor avea zile libere si in luna august

Anul 2018, are 15 sarbatori legale, dintre care 11 zile nelucratoare, care pica in timpul saptamanii. Adormirea Maicii Domnuluieste pe data de 15 august, iar anul acesta pica intr-o zi de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )