Libnet.ro
UNICEF

05:15

Guvernul anunta ca 16 si 17 august vor fi zile libere pentru angajatii din sectorul public

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul anunta ca 16 si 17 august vor fi zile libere pentru angajatii din sectorul public

Guvernul va stabili, in sedinta de joi, ca 16 si 17 august vor fi zile nelucratoare pentru angajatii din sectorul public, a anuntat premierul Viorica Dancila, potrivit Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Guvernul ofera o vacanta de cinci zile bugetarilor: Zilele de 16 si 17 august vor fi declarate nelucratoare, pentru a lega sarbatoarea din 15 august de week-end

Agajatii din sectorul public vor avea o mica vacanta, a anuntat premierul Viorica Dancila, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Practic, Guvernul va declara 16 si 17 august zile nelucratoare, pentru a lega 15 august, cand e sarbatoare legala, de zilele de week-end.

Noi zile libere in 2018: cand te lasa statul sa stai acasa mai mult

Daca esti bugetar, Guvernul Dancila iti ofera o mica vancanta de 5 zile in saptamana in care se comemoreaza Adormirea Maicii Domnului. Guvernul vrea sa castige simpatie de la electorat, asa ca ofera din nou zile libere pentru bugetari, pe care sa le lege cu ziua libera legala din 15 august. Prin urmare, toti bugetarii [].

Minivacanta de Sfanta Maria. Cate zile a decis Guvernul sa stam acasa

Guvernul a stabilit, in sedinta de joi, ca 16 si 17 august vor fi zile nelucratoare pentru angajatii din sectorul public, a anuntat premierul Viorica Dancila. Astfel, romanii vor avea parte de o minivacanta de 5 zile de Adormirea Maicii Domnului Sfanta Maria Mare care se sarbatoreste pe 15 august).

inca doua ZILE LIBERE in august! Anuntul de ULTIM MOMENT al Guvernului: MINIVACANTA PENTRU BUGETARI

Salariatii din sectorul public se pregatesc de o minivacanta. Premierul Dancila a anuntat inca doua zile libere, luna aceasta, pentru bugetari. Avem o veste buna pentru angajatii din sectorul public.

SONDAJ Cum vi se pare decizia de a trimite bugetarii n vacanta de cinci zile?

Bugetarii vor avea liber pe 16-17 august, pentru a lega sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului 15 august) de sfarsitul saptamanii respective, potrivit unui anunt facut de premierul Dancila. Angajatii din sectorul public primesc, astfel, o vacanta de cinci zile luna aceasta. Cum vi se pare masura? Participa la sondajul HotNews. ro.

Vestea asteptata de toti angajatii. Romanii vor avea zile libere si in luna august

Anul 2018, are 15 sarbatori legale, dintre care 11 zile nelucratoare, care pica in timpul saptamanii. Adormirea Maicii Domnuluieste pe data de 15 august, iar anul acesta pica intr-o zi de.

Zodiile norocoase in luna august. Vor avea lumea la picioare si totul le merge struna!

August este ultima luna calendaristica din vara. Este luna in care se racesc apele, se coc ultimele recolte si sarbatorim Adormirea Maicii Domnului. Este si ultima luna in care te poti bucura de vremea frumoasa.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )