Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vestea asteptata de toti angajatii. Romanii vor avea zile libere si in luna august

Antena3 Antena3,
Vestea asteptata de toti angajatii. Romanii vor avea zile libere si in luna august

Anul 2018, are 15 sarbatori legale, dintre care 11 zile nelucratoare, care pica in timpul saptamanii. Adormirea Maicii Domnuluieste pe data de 15 august, iar anul acesta pica intr-o zi de. continuă pe Antena3

Toti angajatii Comisiei de Prognoza, inclusiv soferii, primesc spor de 15% pentru complexitatea muncii. Numarul de posturi a fost dublat recent

Toti angajatii din cadrul Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza CNSP), inclusiv soferii din institutie, vor primi o majorare a salariului de baza de 15% pentru complexitatea muncii, ceea ce va duce la o crestere a cheltuielilor cu salariile de 105 milioane de lei, potrivit calculelor realizate de Adevarul. Decizia vine dupa ce, recent, Guvernul a daruit 100 de noi posturi Comisiei.

Cele trei zodii care vor avea un August de poveste

Aceste trei zodii vor avea o luna plina de experiente, de bucurii si de impliniri. Sunt cele mai norocoase din zodiac. LEU Este cea mai buna luna a anului pentru tine. Esti carismatic iar rasul tau este.

Guvernul anunta ca 16 si 17 august vor fi zile libere pentru angajatii din sectorul public

Guvernul va stabili, in sedinta de joi, ca 16 si 17 august vor fi zile nelucratoare pentru angajatii din sectorul public, a anuntat premierul Viorica Dancila, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1937 seconds )