Libnet.ro
UNICEF

10:15

inca o lovitura pentru Romania! Ar mai putea pierde alte cateva miliarde de euro

România Liberă România Liberă,
inca o lovitura pentru Romania! Ar mai putea pierde alte cateva miliarde de euro

Romania ar putea pierde mai multe miliarde de euro dupa semnarea anul trecut a unui memorandum cu gu. continuă pe România Liberă

Ce lovitura pentru FCSB. 7 cazuri de coronavirus la echipa

FCSB a jucat doar trei etape in Liga 1 si se pare ca deja are probleme mari la lot. Oficialii clubului au dat un comunicat prin care se anunta infectarea a 7 jucatori din lot cu COVID-19. FCSB, lovitura in plin campionat Dupa ce in ultimul meci din Liga 1, FCSB a pierdut in deplasarea .

DECIZIE IMPORTANTA PENTRU ROMANIA IN PARLAMENTUL EUROPEAN: Banii pentru trecerea la economia verde vor putea fi folositi si in proiectele de gaze naturale

Parlamentul European a votat ieri un amendament crucial legat de modul in care Romania poate folosi banii europeni din Fondul pentru tranzitie justa, adica bugetul special dedicat modernizarii industriei poluatoare in vederea aplicarii politicii ecologiste Green Deal, scrie g4media. ro.

Elevii din Romania ar putea renunta la purtarea mastilor? Anuntul momentului facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit luni seara despre situatia scolilor la inceput de an, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a declarat ca urmeaza o perioada de monitorizare atenta a evolutiei epidemiologice, urmand ca ulterior sa traga niste concluzii si sa aduca schimbari, daca situatia o va cere. intrebat daca exista sansa ca elevii .

Gazele din Marea Neagra nu mai sunt de interes pentru Romania? Cum evita Ludovic Orban un raspuns

Premierul Ludovic Orban a avut vineri, la Orsova, o atitudine stranie fata de o tema foarte importanta, cea privind exploatarea gazelor din Marea Neagra. intrebat insistent de jurnalisti ce se intampla cu gazele din Marea Neagra, premierul a evitat sa dea un raspuns. Ba mai mult, Orban a indicat mai multe surse de gaze pentru alimentarea unor noi consumatori, cu exceptia zacamintelor din Marea Neagra, dupa cum remarca publicatia Focus Energetic. Aceasta atitudine ridica mari semne de intrebare, mai ales ca actualul Executiv a anulat promisiunea din programul de guvernare de a debloca investitiile din Marea Neagra.

Nelu Tataru: La nivel national sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii. Mai avem in evaluare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, joi, ca, la nivel national, sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii, altele fiind in evaluare. Din numarul total de locuri, 30 sunt in Bucuresti, din care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )