Libnet.ro
UNICEF

10:45

inca un PARLAMENTAR confirmat cu CORONAVIRUS

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
inca un PARLAMENTAR confirmat cu CORONAVIRUS

Dupa confirmarea infectarii cu COVID-19 a senatorului Vergil Chitac, a aparut un al doilea caz in randul membrilor Partidului Liberal. Este vorba de deputatul liberal Bogdan Hutuca, potrivit unor surse parlamentare. continuă pe Wall-Street Ro

De ce Italia este a doua cea mai afectata tara de coronavirus, dupa China

Italia a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume de coronavirus, dupa China, in timp ce Germania este cel mai putin atins stat din Europa, avand cea mai mica rata a mortalitatii din tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate.

Marturia romanului infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Londra. Am asteptat 12 ore salvarea!

Romanul care a venit recent din Londra a facut o marturie pe pagina lui de socializare, dand detalii despre cum a decurs toata procedura de internare a acestuia. Barbatul a fost unul dintre cei confirmati ieri in presa. Marturia romanului infectat cu coronavirus, dupa ce s-a intors din Londra Bogdan Aron, este barbatul in varsta .

Caz confirmat de coronavirus la Juventus. Rugani, diagnosticat, dupa ce a stat alaturi de Cristiano Ronaldoco

Juventus Torino are un caz confirmat de coronavirus, dupa ce Daniele Rugani a fost depistat pozitiv, la trei zile dupa ce a stat alaturi de Cristiano Ronaldoco la meciul cu Inter Milano.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )