Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce Italia este a doua cea mai afectata tara de coronavirus, dupa China

Antena3 Antena3,
De ce Italia este a doua cea mai afectata tara de coronavirus, dupa China

Italia a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume de coronavirus, dupa China, in timp ce Germania este cel mai putin atins stat din Europa, avand cea mai mica rata a mortalitatii din tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. continuă pe Antena3

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Numarul cazurilor de coronavirus s-a dublat in Spania, intr-o singura zi: Madrid, cea mai afectata regiune

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus in Spania aproape ca s-a dublat peste noapte, cu cele mai mari concentrari in capitala Madrid si in Tara Bascilor. Numarul de cazuri a sarit luni la 999 luni, de.

CORONAVIRUS |Cum a ajuns Italia la peste 7.000 de cazuri de contaminare si sute de decese in doar doua saptamani

Epidemia de coronavirus face ravagii in Italia. Cu 133 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, aceasta este cea mai afectata tara din Europa de raspandirea COVID-19. Potrivit bilantului anuntat duminica.

Economia Romaniei, pusa pe butuci de coronavirus. Analistii reduc estimarile de crestere, iar unele sectoare sunt deja afectate

Romania ar putea fi cea mai afectata tara din Europa de Est de epidemia de coronavirus, estimeaza analistii Erste Group Research, care au redus drastic prognoza de crestere economica pentru tara noastra, mai mult decat pentru orice tara din regiune.

Italia este la un pas sa blocheze complet intrecerile sportive pana pe 3 aprilie. Guvernul are ultimul cuvant

Italia, tara europeana cea mai afectata in acest moment de coronavirus, pregateste o masura drastica - sa suspende toate competitiile sportive de nivel national pana pe trei aprilie, anunta Gazzetta dello Sport .

Coronavirus: Motivele pentru care rata mortalitatii in Italia este atat de mare

Italia, cu o populatie imbatranita, are rata cea mai mare de mortalitate din lume din cauza coronavirusului. Coronavirusul a ucis 5% din cazurile cunoscute, chiar mai mare decat cea mai grav afectata regiune, China, spre deosebire de media globala de 3,5%, relateaza Wall Street Journal.

Coronavirus - Cum a ales Cristiano Ronaldo sa se protejeze impotriva virusului

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a parasit Italia, tara europeana cea mai afectata de epidemia de coronavirus, si s-a refugiat in orasul sau natal, Funchal, impreuna cu familia sa, pentru a fi alaturi de mama sa, victima unui accident vascular cerebral AVC), suferit la inceputul acestei luni, informeaza EFE.

Pretul petrolului creste cu 5%, dupa cea mai mare prabusire din 1991

Preturile petrolului au crescut marti cu 5%, dupa ce luni au inregistrat cea mai mare cadere dintr-o zi, din ultimii aproape 30 de ani, dupa ce investitorii au primit semnale privind o posibila stimulare economica, desi exista in continuare ingrijorari cu privire la cererea mondiala, afectata de epidemia de coronavirus, scrie Reuters.

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Reactia medicilor dupa ce Sanitas a cerut sporuri pentru cei care trateaza pacientii de coronavirus. Cea mai imbecila, cretina, de prost gust stire

Zeci de medici au reactionat dur dupa ce Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, a cerut acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Rusine! Nu am cerut asa ceva!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )