Libnet.ro
UNICEF

13:15

Senatorul PNL infectat cu coronavirus a participat si la o petrecere cu 400 de femei, la Constanta

Hotnews Hotnews,
 Senatorul PNL infectat cu coronavirus a participat si la o petrecere cu 400 de femei, la Constanta

Senatorul PNL din Constanta Vergil Chitac confirmat cu noul coronavirus a participat, de 8 martie, la o petrecere cu aproximativ 400 de femei din comunitatea musulmana. continuă pe Hotnews

Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19. A intrat in contact cu sute de persoane

Un senator PNL, Vergil Chitac a fost depistat cu coronavirus! Acesta a participat la BPN de luni, cand a fost desemnat candidat PNL la Primaria Constanta, dar a fost si prezent in Parlamentul Romaniei la sedinta ce trebuia sa investeasca guvernul Citu. Cine este senatorul PNL infectat cu COVID-19 Avand in vedere ca senatorul Vergil .

Prima reactie a senatorului PNL infectat cu coronavirus: E o incercare pentru toata planeta in urma cu o zi acuza o adevarata isterie pentru raceala sa

Dupa ce a bagat la izolare toata conducerea PNL, iar joi acuza o adevarata isterie in ceea ce priveste raceala sa, senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus, se declara vineri mahnit ca el, familia sa si oamenii din Romania si lume trec prin astfel de momente.

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus, a fost la o petrecere cu 400 de persoane, de Ziua femeii

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu noul coronavirus, a participat de Ziua femeii la o petrecere la care au fost prezente 400 de femei.

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a fost de 8 martie la un eveniment cu 400 de persoane Participant: Am decis sa ma autoizolez, nici nu stiu cum sa procedez, sa sun la 112 sau la DSP?

Senatorul PNL Vergil Chitac, depistat pozitiv cu coronavirus, a participat pe data de 9 martie la un eveniment public organizat la Constanta de Uniuniunea Culturala a Tatarilor din Romania UCTR) cu ocazia Zilei.

Senatorul PNL Vergil Chitac, infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac ar fi infectat cu coronavirus, potrivit Antena 3. Conform aceleiasi surse, si sotia sa ar putea fi infectata cu COVID-19.

Senatorul PNL Vergil Chitac, primele declaratii dupa ce s-a aflat ca ar fi infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac, despre care s-a scris ca ar fi suspect de coronavirus, dupa ce a calatorit intr-o delegatie cu doua persoane infectate, sustine ca sufera de o simpla raceala si nu are simptome de infectie cu COVID 19.

DOCUMENT NATO: Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac stia din 6 martie ca este suspect de coronavirus, arata un document trimis autoritatilor romane de Secretariatul general al Adunarii NATO.

Deputatul Gigel Stirbu, testat pentru Covid-19. Este unul dintre cei care au intrat in contact cu senatorul PNL Chitac

Toate persoanele susceptibile ca au intrat in contact cu senatorul PNL testat pozitiv pentru Covid-19 vor fi testate in orele urmatoare, iar printre acestea se afla si deputatul de Olt Gigel Stirbu.

Cronologia faptelor, versiunea senatorului Chitac infectat cu coronavirus

Senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus, spune ca luni a primit o informare de la NATO si un mesaj pe email in care i se explica faptul ca delegatul francez a fost infectat cu COVID la patru zile de la reuniunea la care a participat si el la Bruxelles. Parlamentarul mai sustine ca a luat legatura cu un medic care i-a spus sa stea linistit daca nu are simptome, iar de luni el s-a izolat la domiciliu.

Parlamentar roman infectat cu coronavirus. Joi scria pe Facebook ca e doar racit si se declara revoltat ca s-a creat isterie din cauza lui - UPDATE

Senatorul PNL Vergil Chitac a fost confirmat cu coronavirus dupa ce a participat la o reuniune internationala. Aceste suspiciuni existau inca de joi, cand parlamentarul de Constanta a scris insa pe Facebook ca este doar racit si se declara revoltat ca s-a creat isterie din cauza ca el ar fi suspect de coronavirus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )