Libnet.ro
UNICEF

20:15

inca PATRU persoane au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 105

B1 B1,
inca PATRU persoane au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 105

Virusul gripal a mai facut patru victime, bilantul deceselor ajungand la 105 Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT) transmite ca ultimele victime sunt trei barbati si o. continuă pe B1

Institutul National de Sanatate Publica: 95 de persoane au murit din cauza gripei

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 95, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres.

inca o persoana a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 98

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 98, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Pu.

INSP: Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, potrivit Agerpres .

Numarul deceselor din cauza gripei a ajuns la 99

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 99, informeaza Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica. Potrivit.

INSP: Numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 98

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 98, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, informeaza Agerpres .

inca doua persoane au murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 95

Inca doua persoane au murit din cauza virusului gripal, bilantul deceselor ajungand la 95, a anuntat, vineri, Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Ultimele victime.

SUTE de persoane AU MURIT din cauza unei EPIDEMII de ebola

Peste 500 de persoane au murit in recent-izbucnita epidemie de ebola din Repoublica Democrata Congo, relateaza Al Jazeera. in total, au fost 502 de decese si 271 de persoane vindecate, a mai precizat.

Gripa continua sa faca victime in Romania! Bilantul a ajuns la 105 morti

Alte patru persoane au murit din cauza gripei, fiind vorba despre trei barbati si o femeie din Capitala, informeaza Institutul de Sanatate Publica. Toate victimele aveau conditii medicale preexistente si erau.

inca o persoana a murit din cauza gripei: Bilantul deceselor a ajuns la 98

Inca o persona a murit din cauza virusului gripal, bilantul deceselor ajungand la 98, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Ultima victima a gripei.

inca doua decese provocate de gripa. Numarul total al deceselor a ajuns la 95

95de persoane au murit din cauza gripei, potrivit unei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )