Libnet.ro
UNICEF

20:45

inca o PLECARE BOMBA din PRO TV! A ajuns la ANTENA 1! I-A LASAT MASCA pe toti cu aceasta DECIZIE

B1 B1,
inca o PLECARE BOMBA din PRO TV! A ajuns la ANTENA 1! I-A LASAT MASCA pe toti cu aceasta DECIZIE

Mutare surpriza pe piata media. Unul dintre cei mai importanti oameni din fosta structura a Pro TV pleaca la Antena 1. Este vorba de fostul sef al vanzarilor din Pro TV. Zoe Vasilescu, cea care a condus. continuă pe B1

Lovitura! Se muta de la PRO TV la ANTENA 1. Transferul momentului in televiziune

Mutare surprinzatoare pe piata de media! Unul din oamenii de baza din fosta structura a Pro TV trece la Antena 1, conform paginademedia. ro. Despre cine este vorba si care sunt primele informatii despre transferul monumental? Transfer bomba! S-a mutat de la Pro TV la Antena 1 Paginademedia. ro a dezvaluit transferul momentului pe piata media. Unul .

BOMBA in televiziune! A TRADAT Pro TV pentru Antena 1!

Transferurile in televiziune, intre Pro TV si Antena 1, mai ales, sunt mai rare.

GATA! Neti Sandu si-a scos peruca! BOMBA la PRO TV! Cum arata, de fapt, indragita prezentatoare in REALITATE! (FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai celebre si mai indragite prezentatoare de la PRO TV! De multi ani ea prezinta horoscopul si isi mentine acelasi look! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA!.

Antena 1, o noua lovitura pentru PRO TV! Stirea momentului in televiziune

Premiere peste premiere. Antena 1, o noua lovitura pentru PRO TV. Prima statie numita pare ca are un as in maneca. Antena 1, o noua lovitura pentru PRO TV Lupta dintre PRO TV si Antena 1 o sa existe intotdeauna. De aceasta data, castigator detasat a fost Antena 1, al doilea post de televiziune fiind .

Serialul Vlad, pentru prima data pe locul doi in topul audientelor: Pro TV, depasit de Antena 1 cu Chefi la cutite

Serialul Vlad, difuzat de Pro TV, a fost pentru prima data pe locul al doilea in topul audientelor, dupa Antena 1, care difuza Chefi la cutite, pe publicul urban si pe cel comercial. La nivelul tarii si-a pastrat prima pozitie.

CUTREMUR la Pro TV. Ultima veste i-a SCANDALIZAT pe sefi. Decizii RADICALE

Pro TV a sperat sa dea lovitura cu serialul Vlad, dar productia lor a fost depasita in audiente de Chefi la cutite de la Antena 1.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a surprins pe toata lumea. Prezentatoarei PRO TV nu i-a venit sa creada

Alexia Eram, fiica prezentatoarei PRO TV Andreea Esca, a surprins pe toata lumea cu aparitia sa din cadrul unui eveniment desfasurat recent, care promoveaza, intr-o forma, binele. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a surprins pe toata lumea Alexia Eram impresioneaza de fel cu tinutele sale atunci cand paseste la un eveniment fie monden, fie caritabil, .

Serialul Vlad Live Video pe Pro TV Editia de luni, 23 septembrie

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie , au anuntat reprezentantii postului TV. Vlad se va difuza tot in fiecare zi de luni, ca pana acum fiind programat de la ora 20. Serialul Vlad este realizat dupa un format achizitionat din Turcia, este primului serial thriller romanesc care a .

Cel mai bogat om din Cehia, singurul ramas in cursa pentru compania-mama a Pro TV

Fondul de investiti PPF, detinut de cel mai bogat om din Cehia, Petr Kellner, este singurul ramas in cursa pentru a cumpara Central European Media Enterprises CME), compania mama a Pro TV, scrie Reuters, citand presa ceha.

Prima reactie a fiicei lui Adi Minune, dupa ce a participat la Vocea Romaniei. Ce a insemnat pentru ea aparitia la PRO TV

Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adrian Minune, a avut prima reactie dupa participarea la Vocea Romaniei. Tanara a postat pe Instagram un mesaj pentru fanii sai, postare care a strans multe aprecieri. Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adi Minune, a participat vineri, 20 septembrie, la Vocea Romaniei. A reusit sa obtina .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )