Libnet.ro
UNICEF

21 Mai.

Antena 1, o noua lovitura pentru PRO TV! Stirea momentului in televiziune

Playtech Playtech,
Antena 1, o noua lovitura pentru PRO TV! Stirea momentului in televiziune

Premiere peste premiere. Antena 1, o noua lovitura pentru PRO TV. Prima statie numita pare ca are un as in maneca. Antena 1, o noua lovitura pentru PRO TV Lupta dintre PRO TV si Antena 1 o sa existe intotdeauna. De aceasta data, castigator detasat a fost Antena 1, al doilea post de televiziune fiind . continuă pe Playtech

Lovitura! Se muta de la PRO TV la ANTENA 1. Transferul momentului in televiziune

Mutare surprinzatoare pe piata de media! Unul din oamenii de baza din fosta structura a Pro TV trece la Antena 1, conform paginademedia. ro. Despre cine este vorba si care sunt primele informatii despre transferul monumental? Transfer bomba! S-a mutat de la Pro TV la Antena 1 Paginademedia. ro a dezvaluit transferul momentului pe piata media. Unul .

inca o PLECARE BOMBA din PRO TV! A ajuns la ANTENA 1! I-A LASAT MASCA pe toti cu aceasta DECIZIE

Mutare surpriza pe piata media. Unul dintre cei mai importanti oameni din fosta structura a Pro TV pleaca la Antena 1. Este vorba de fostul sef al vanzarilor din Pro TV. Zoe Vasilescu, cea care a condus.

GATA! Neti Sandu si-a scos peruca! BOMBA la PRO TV! Cum arata, de fapt, indragita prezentatoare in REALITATE! (FOTO)

Neti Sandu este una dintre cele mai celebre si mai indragite prezentatoare de la PRO TV! De multi ani ea prezinta horoscopul si isi mentine acelasi look! iNCA O TRAGEDIE iN MUZICA ROMANEASCA!.

Lovitura pentru Gabriela Firea. Gigi Becali si-a dat fina in judecata. Ce i-a facut primarul Capitalei

Gabriela Firea a primit o lovitura grea din partea lui Gigi Becali. Nasul ei de cununie a dat-o in judecata pentru 680. 000 de euro intr-un litigiu care dateaza din anul 2010. Totul a pornit de la despagubirile pe care Primaria Capitalei i le datoreaza patronului FCSB in urma exproprierii unui teren. Gabriela Firea a fost .

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului britanic

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Suspendarea Parlamentului Britanic timp de cinci saptamani este ilegala, a decis marti Tribunalul Suprem din Regatul Unit. Cei 11 judecatori ai instantei.

Alexandru Cumpanasu, o noua strategie pentru presedintie. Cum s-a pozat alaturi de sotia lui

Alexandru Cumpanasu e asteptat, duminica, sa-si depuna candidatura pentru prezidentiale la Biroul Electoral Central. Pana cand va afla daca semnaturile adunate ii permit sa fie candidat, el a postat pe Facebook mai multe fotografii alaturi de sotia sa. Alexandru Cumpanasu a devenit cunoscut la nivel national dupa tragedia de la Caracal. El s-a recomandat a .

CUTREMUR la Pro TV. Ultima veste i-a SCANDALIZAT pe sefi. Decizii RADICALE

Pro TV a sperat sa dea lovitura cu serialul Vlad, dar productia lor a fost depasita in audiente de Chefi la cutite de la Antena 1.

Serialul Vlad, pentru prima data pe locul doi in topul audientelor: Pro TV, depasit de Antena 1 cu Chefi la cutite

Serialul Vlad, difuzat de Pro TV, a fost pentru prima data pe locul al doilea in topul audientelor, dupa Antena 1, care difuza Chefi la cutite, pe publicul urban si pe cel comercial. La nivelul tarii si-a pastrat prima pozitie.

BOMBA in televiziune! A TRADAT Pro TV pentru Antena 1!

Transferurile in televiziune, intre Pro TV si Antena 1, mai ales, sunt mai rare.

Prima reactie a fiicei lui Adi Minune, dupa ce a participat la Vocea Romaniei. Ce a insemnat pentru ea aparitia la PRO TV

Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adrian Minune, a avut prima reactie dupa participarea la Vocea Romaniei. Tanara a postat pe Instagram un mesaj pentru fanii sai, postare care a strans multe aprecieri. Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adi Minune, a participat vineri, 20 septembrie, la Vocea Romaniei. A reusit sa obtina .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )